Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 2: Morning ZU LIVE în Pitești. Smiley vine cu noi în Autorulota ZU. Urmărim meciul în Piața Sfatului din Brașov. Victorie pentru România!

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 2: Morning ZU LIVE în Pitești. Smiley vine cu noi în Autorulota ZU. Urmărim meciul în Piața Sfatului din Brașov. Victorie pentru România!

Bună dimineața, Pitești! Bună dimineața, RadioAventura! 




Azi, în a doua zi din turul României cu Autorulota ZU, Morar, Buzdu, Emma și Tea îți dau întâlnire în Piața Primăriei Pitești, la primul matinal din RadioAventura.  

Radioul Copiilor e cu noi în RadioAventura: Săptămâna trecută, Ilinca de la Radioul Copiilor ne-a promis că ne așteaptă cu
limonadă dacă ne oprim în orașul ei, Pitești. Zis și făcut! Mulțumim, Ilinca!

Primul hit care trezește România în RadioAventura e noua piesă a lui  ▶ Theo Rose – „Nu mă duc la club”. De asemenea, e și piesa care a câștigat azi bătălia pentru Hitul Monstru al Verii! Dacă îți place distracția, hai la clubul RadioAventura! 

Smiley vine cu noi în Autorulota ZU


Smiley nu și-a pierdut buletinul, știe de unde vine și nici nu a uitat să se întoarcă acasă, în Pitești. Din acest loc, artistul pornește cu matinalii în aventură, cu Autorulota ZU, pentru câteva ore.

Pitești, vii să ne întâlnești? 



Mulțumim, Pitești! Mulțumim și ție celui care ne urmărești călătoria LIVE pe platformele ZU! Călătoria continuă! Ne vedem azi la 16:00, în Piața Sfatului din Brașov, să strângem galeria pentru România!

RadioAventura se îndreaptă spre o nouă destinație: Brașov


Smiley se află în Autorulota ZU pentru a trăi experiența RadioAventura alături de Morar, Buzdugan, Emma și Tea. Artistul a stat împreună cu DJ-ii ZU în drum spre Brașov, unde a povestit despre copilărie, carieră și primii bani câștigați din muzică.  

Pentru că este artist și călătorește prin toate colțurile țării, Smiley ne-a spus că este obișnuit să doarmă în orice mijloc de transport. Ne-a făcut și o mică „demonstrație”, artistul a tras un pui de somn în autorulota ZU :)




RadioAventura strânge galeria pentru România


Am ajuns în Brașov! Aventurierii noștri au ajuns la terasa Pizza Roma din Piața Sfatului unde au fost primiți de o mare de oameni care au strigat într-un singur glas „Hai, România!”.
Emoția e mare pentru meciul din această seară! Inimile noastre bat la unison pentru echipa națională. 




Victorie pentru ROMÂNIA! 


Toată Piața Sfatului a trăit cu intensitate maximă meciul România - Ucraina, care s-a încheiat cu victorie pentru tricolori (3 - 0)! Toată lumea a strigat „România! România!” pentru acest moment istoric care ne-a adus bucuria primei victorii la Euro 2024! Această sărbătoare națională a continuat cu Muzica Aia mixată de DJ Razz în Piața Sfatului, petrecerea victoriei și a bucuriei! Momentul poate fi urmărit AICI!


Mulțumim echipei naționale pentru spectacolul de pe teren! Mulțumim celor care au venit în Brașov alături de noi și au trăit aceste momente în lacrimi de fericire.
Hai, România, până la final!



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate