Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 9: Botoșani, mulțumim! Iași, suntem aici! Ne vedem mâine la 7, în fața Hotelului Unirea

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 9: Botoșani, mulțumim! Iași, suntem aici! Ne vedem mâine la 7, în fața Hotelului Unirea

Bună dimineața, Botoșani! Ne-a fost dor de tine! Dacă și ție, hai să ne întâlnim! 


 
În a noua zi din călătoria care străbate România, aventura i-a purtat pe Buzdu, Morar, Emma și Tea în BOTOȘANI. Dacă vrei să te înâlnești cu echipa RadioAventura, hai în fața Primăriei Botoșani.

Hai la primărie! Nu te cerem în căsătorie, te cerem în călătorie. 


Unde vedem următorul meci?


Matinalii au anunțat care e orașul unde urmărim împreună meciul România-Slovacia. Miercuri, la ora 19:00, ne unim ca niște frați în GALAȚI! Strângem galeria pentru România în parcarea Casei de Cultură din orașul natal al Emmei. Hai, România!



La final de matinal, DJ Mori a dat play unui episod de #MuzicaAia. Botoșani se vede că ți-a fost dor! Acum hai să strigăm în cor: Muzica Aia cu DJ Mori e energie, iar Botoșani e veselie! 

Așa cum se vede, oamenii din Botoșani își trăiesc viața ca pe o horă moldovenească, cu muzică, voie bună și mereu unul lângă altul, mereu ținuți de mână. Botoșani, mulțumim pentru primirea călduroasă și pentru că ne-ai făcut să ne simțim ca acasă! Și pe ploaie și pe soare, Botoșani e o stare! 
 
Morar, Buzdugan, Emma și Tea au primit plicul cu destinația următoare. Puneți-vă centura! Pornim spre Iași!
 

 

Iași, pregătește-te! Autorulota ZU vine la tine!


Dacă ești din Iași, hai în Piața Unirii! Echipa aventurieră ZU vrea să salute! 

Surpriză! Anastasia de la #RadioulCopiilor ne-a întâmpinat în Piață. Mulțumim ascultătoarei noastre fidele!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate