Live

NOUTĂȚI

Lidia Buble încinge playlisturile vara aceasta cu piesa „Buzele tale”

Lidia Buble încinge playlisturile vara aceasta cu piesa „Buzele tale”

Cu ritmuri și versuri captivante, „Buzele tale” este gata să fie imnul suprem pentru această vară fierbinte. Vocea și energia electrizante ale Lidiei îi vor lăsa pe ascultători să se transpună într-o poveste de iubire pasională, unde buzele exprimă orice sentiment. 
 



Cu muzica și versurile compuse de către Lidia Buble alături de AMI, Radu Bolfea și Gheorghe Scurtu, cu producția realizată de către Adi Colceru, „Buzele tale" este o piesă ce vorbește despre puterea seducției și emoțiile unei întâlnirii romantice, totul într-un mesaj profund pe ritmuri fierbinți de vară. Single-ul este însoțit de un videoclip exotic, plin de culoare, filmat pe unele dintre cele mai frumoase plaje ale Greciei, regizat de către Alex Ceaușu. Clipul o dezvăluie o Lidia Buble senzuală, dar și așa cum este în viață de zi cu zi: naturală, jucăușă, copilăroasă și care trăiește fiecare clipă din plin.
 
Cu o comunitate de peste 2 milioane de fani, care o urmărește doar pe platformele de socializare, Lidia Buble a reușit să cucerească publicul cu numeroase hituri de-a lungul carierei sale. Printre cele mai iubite și populare piese ale sale, care au adunat împreună peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, se numără „Le-am spus și fetelor”, „Mi-e bine”, „Sub apă”, „Cămașa”, „Lacătul și femeia”, „Cu ochii ăia verzi”, „Romanță cu parfum”, „Roșu nuclear”, dar și single-uri de succes internațional precum „Margarita”, „La Luna” și colaborarea cu artistul și compozitorul câștigător al premiului Grammy, Lenier, pentru „Robándote un beso”.

În urmă cu câteva luni, artista a lansat „Roșu nuclear”, o călătorie emoțională a regăsirii și a ieșirii din rutină. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate