Live

NOUTĂȚI

Eminem face istorie cu „Houdini”. E a 11-a piesă cu care ajunge în UK Singles Chart

Eminem face istorie cu „Houdini”. E a 11-a piesă cu care ajunge în UK Singles Chart

Guess who’s back? În urmă cu o săptămână, Eminem a început un nou capitol în cariera sa muzicală, marcat prin single-ul „Houdini”, care a devenit extrem de apreciat de fanii din întreaga lume.


Piesa e o revenire la single-ul său din 2002, "Without Me", care începe cu: "Guess who’s back, back again/ Shady’s back, tell a friend".

Noul single i-a adus lui Eminem primul loc din topul oficial al melodiile din UK (The Official UK Singles Chart) și l-a urcat pe lista artiștilor care au cele mai multe hituri în acest top. În prezent, artistul are 11 melodii care au cucerit clasamentul.

 „Houdini” e prima piesă de pe cel de-al 12-lea album al lui Eminem, "The Death of Slim Shady” (Coup de Grâce), care va fi lansat în această vară. Și se ascultă la ZU! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate