Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

În playlist-ul ZU și-au făcut loc 3 piese nou-nouțe. Le-am ales cu grijă pentru ca tu să te bucuri de ele în fiecare zi, pe frecvența ta preferată.

 
1. Eminem - „Houdini” 
 
 
„Guess who's back, back again? Shady's back, tell a friend”. Piesa face apel la single-ul lui Eminem din 2002 „Without Me” și reproduce linia melodică din piesa „Abracadabra” (Steve Miller Band) din 1982. La momentul lansării, „Houdini” a stârnit o serie controverse în rândul fanilor. Versurile care fac referire la rapperița Megan Thee Stallion (despre care se știe că a fost victima unui atac armat), despre comunitățile transsexuale sau despre copiii săi. Și videoclipul piesei are multe de spus, artistul avându-i ca invitați pe Dr. Dre, Jimmy Iovine, Snoop Dogg, 50 Cent, the Alchemist, Pete Davidson, Shane Gillis și pe proprii lui copii. „Houdini” este inclusă pe viitorul album al artistului, „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)”, ce urmează să fie lansat vara aceasta.

 
2. Ștefania & Faydee – „Ma Bebe”
 

Ștefania și Faydee colaborează pentru prima oară și lansează un hit de vară în limba engleză - „Ma Bebe”. Melodia este perfectă pentru un dans pasional în doi, la un party pe plajă sau la piscină, sau chiar pentru un dance challenge pe TikTok. Și, bineînțeles, pentru momentele când asculți Radio ZU!
 
3. The Limba & Misha Miller & Andro ft Dyce – „Mamma Mia”
 

Piesa asta are o poveste foarte interesantă. În cazul în care nu ai aflat, „Mamma Mia” a luat naștere în urma unui trend viral din social media. Trendul a fost lansat de artistul kazach The Limba, care a lansat propria verisune pentru „Mamma Mia”. A continuat cu versiunea lui Dyce, cu versuri în limba spaniolă, iar apoi a fost preluat de Misha Miller care l-a adaptat în limba română. Versiunea integrală a piesei este semnată de cei 4 artiști: The Limba, Andro, Dyce și Misha Miller. De azi, o poți asculta și la ZU.
 
Hiturile se ascultă la ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate