Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 3: Morning ZU în Brașov. Theo Rose vine cu noi în Autorulota ZU. Mergem să-l cunoaștem pe Matei, băiatul-erou din Sibiu.

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 3: Morning ZU în Brașov. Theo Rose vine cu noi în Autorulota ZU. Mergem să-l cunoaștem pe Matei, băiatul-erou din Sibiu.

Bună dimineața, Brașov! Morning ZU e la tine în oraș, până la ora 10:00. Hai să ne întâlnim!


Morar, Buzdu, Emma și Tea te așteaptă la Autorulotele ZU, pe Șos. Cristianului 1-3, în parcarea de la LIDL. Am deschis pentru voi o casă pe roți, care să fie studioul nostru, al tuturor, de radio. 

Nu putem să începem această zi, fără să nu ne gândim la bucuria pe care ne-a oferit-o aseară România, în meciul cu Ucraina, pe care l-am văzut împreună în Piața Sfatului. O victorie care rămâne în istorie. Trei goluri umplute de trei culori. Și o generație de suflet care ne-a dat fiori.



Theo Rose nu se duce la club, vine cu noi în RadioAventura! 

 
Ieri, noua piesă de la Theo Rose – „Nu mă duc la club” a câștigat cursa pentru Hitul Monstru Al Verii. Iar azi, Theo Rose e chiar aici cu noi, în RadioAventura, și se bucură de a doua victorie la Hitul Monstru, pentru noua ei piesă. 



La final de matinal, aventurierii au aflat care e URMĂTOAREA DESTINAȚIE. Plicul s-a deschis și la SIBIU i-a trimis. Venim! 



Sibiu, venim!


RadioAventura este în drum spre Sibiu și este în căutarea băiatului-erou care a renunțat la gips pentru a-și salva prietenul de la înec. Aventurierii au o colegă nouă de drum: Theo Rose. După un popas la doamna Vera în comuna Șercaia, autorulotele ZU au oprit pentru câteva momente și în Făgăraș, unde Theo Rose a cântat hitul „Ca-n România” alături de două fane.

La Sâmbăta de Jos, toată lumea a coborât din autorulota ZU pentru o scurtă vizită la herghelie și o plimbare scurtă cu trăsura. N-au lipsit momentele de improvizație artistică: „Calul trage la trăsură, Radio ZU la Aventură”.

Pentru că suntem cu gândul și cu inima la echipa națională care va juca sâmbătă cu Belgia, Theo Rose a transmis un mesaj tricolorilor: „două fire, două paie, luați Belgia la bătaie!”



Mergem să-l cunoaștem pe Matei, băiatul-erou care și-a salvat prietenul de la înec


Morar, Buzdugan, Emma, Tea și Theo Rose l-au întâlnit în Sibiu pe Matei, băiatul de 14 ani din Sibiu care și-a scos mână din gips pentru a-l salva pe prietenul lui de la înec. Matei a fost răsplătit pentru gestul său de curaj cu aplauze și o invitație la masă cu echipa Radio ZU. 



Suntem în Sibiu!


După o zi în care am întâlnit oameni faini și am văzut locuri minunate, ne-am așezat la masă cu toții, la Gasa Grinda, în inima Sibiului. Alături de noi sunt Theo Rose și Matei, băiatul care ne-a dat tuturor o lecție de curaj. 

Mâine, de la ora 7:00, ne vedem în Piața Mare din Sibiu!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate