Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA, ZIUA 8. Botoșani, venim! Mâine, de la 08:00, ne vedem la matinal lângă Primărie!

RADIOAVENTURA, ZIUA 8. Botoșani, venim! Mâine, de la 08:00, ne vedem la matinal lângă Primărie!

Este a 8-a zi din RadioAventura. După 6 zile în călătoria care străbate România, ne-am oprit o zi la Baia Mare să ne odihnim pentru ca astăzi să pornim din nou la drum. Următoarea destinație: Botoșani.


Mâine dimineață, Buzdu, Emma, Morar și Tea vor transmite cel mai ascultat matinal din România din fața Primăriei Botoșani. Ne vedem acolo la o cafea! De la 08:00!

Dar până la Botoșani, echipa de aventurieri face un popas la Casa Olarului din Baia Sprie, un loc plin de inspirație pentru oricine dorește să cunoască arta, meșteșugurile și tradițiile Maramureșului.

De la Casa Olarului, ne îndreptăm spre Borșa. Maramureșul e atât de frumos că nu ne lasă să plecăm! Mai facem o oprire în satul Budești. De Sărbătoarea Rusaliilor, admirăm toți oamenii satului îmbrăcați în port popular și mergem în vizită la localnici. Astăzi, Maramureșul e numai dans și cântec!

De la Budești, drumul ne poartă prin munți și peisaje de vis, spre Borșa, unde ne hodinim la Mânăstirea Pietroasa aflată la poalele muntelui Pietrosul Rodnei. Asistăm la utrenia slujbei de Rusalii, iar seara luăm cina în Borșa.  După ce ne luăm hrana pentru trup și suflet, pornim spre Botoșani. Drumu-i lung, iar noaptea scurtă.   




Accelerăm spre Botoșani! Nu contează cât de lung e drumul, ci destinația.



 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate