Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 6: Morning ZU LIVE în ORADEA. Azi pornim spre BAIA MARE, unde facem ANUNTZU´ anului

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 6: Morning ZU LIVE în ORADEA. Azi pornim spre BAIA MARE, unde facem ANUNTZU´ anului

Bună dimineața, Oradea! Matinalii te așteaptă în fața Teatrului Regina Maria. 

 
Suntem în a șasea zi din RadioAventura, cea mai lungă și cea mai palpitantă zi, pentru că azi echipa Morning ZU va face marele anunț, în Piața Libertății din Baia Mare.
 
Dar până atunci, hai să te întâlnești cu Buzdu, Morar, Emma și Tea, la Oradea, în fața Teatrului Regina Maria. 

Oradea, ești minunată! Inima noastră a rămas la tine, în Orașul Faptelor Bune, iar acum am venit să o luăm și să facem împreună o inimă și mai mare. 

Azi, matinalii au un nou coleg de emisiune, un băiat făcut pentru radio și un adevărat fan ZU, care a așteptat aseara echipa RadioAventura și a așteptat acest moment cu nerăbdare.



Ne vedem la o cafea?


 

Urmărește călătoria în continuare! Imediat pornim spre BAIA MARE! 



Am plecat spre Baia Mare. Ne vedem în Piața Libertății pentru marele ANUNTZ al anului!


Dar înainte, facem un popas la Șinteu, Bihor, o localitate răsfirată pe culmile Munilor Șes, creată de descendenți slovaci.



 La Huta Slavia, am fost întâmpinați cu ospitalitatea slovacă.




Baia Mare, venim! Ne vedem în Piața Libertății, ca să facem marele ANUNȚ al verii. 


Am zăbovit o vreme în comunitatea de slovaci din Șinteu. Ne-am răcorit, ne-am odihnit și-am pornit la drum spre Baia Mare, unde am fost primiți de o mare de inimi ZU. 



Autorulota ZU a ajuns la Maramu'! Baia Mare, bine te-am găsit!

Baia Mare, hai să petreci cu noi în seara asta pe Muzica Aia, în Piața Libertății! N-am venit cu mâna goală, am adus Muzica Aia mixată de DJ Razz și cel mai mare anunț al verii. Ești pregătită?

Pe 31 AUGUST 2024 facem FORZA ZU în BAIA MARE pe Aeroportul Internațional Maramureș (Tăuții Măgherăuș)!  FORZA ZU e MARAMU’! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate