Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 4: Morning ZU live în Piața Mare din Sibiu

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 4: Morning ZU live în Piața Mare din Sibiu

Bună dimineața, Sibiu! În a patra zi de RadioAventura, Morar, Buzdu, Emma și Tea îți dau întâlnire în Piața Mare din Sibiu.


Ieri, în drumul spre Sibiu, aventurierii au ajuns în două locuri minunate: Herghelia din Sâmbăta de Jos și Mânăstirea Cârța. Apoi, imediat ce au ajuns la Sibiu, l-au cunoscut și l-au sărbătorit pe băiatul-erou cu mâna în ghips, care și-a salvat prietenul de la înec. 



Pe unde îi mai poartă aventura azi pe Morar, Buzdu, Emma și Tea? Stai până la finalul matinalului să descoperi următorul oraș în care ajunge Autorulota ZU.

Urmează să facem cel mai mare anunț din 2024, așa că oriunde ne poartă aventura în zilele următoare, facem tot posibilul să ajungem vineri în Baia Mare.
 
Vineri, pe 21 iunie, îți dăm întâlnire în Piața Libertății din Baia Mare, unde Morar, Buzdu, Emma și Tea vor face ANUNTZU’ anului. 
 
Iar sâmbătă, pe 22 iunie, urmărim împreună meciul România-Belgia, la terasa Millennium din Baia Mare. Două fire, două paie, luați Belgia la bătaie! Sâmbătă, la ora 22:00, în Piața Libertății din Baia Mare. 



În această dimineață am făcut mișcare ghidați de Diana și am dansat alături de oamenii din Piața Mare din Sibiu pe #MuzicaAia mixată de DJ Razz. Momentul poate fi urmărit AICI!

Sibiu, ești minunat, dar acum noi am plecat să trezim mâine toată țara, din TIMIȘOARA! Mâine, de la 7:00, ne vedem la al patrulea matinal din RadioAventura, în Timișoara, lângă Tucano Coffee din Iulius Mall.


Timișoara, venim!

.
Am plecat din Sibiu și ne îndreptăm spre Timișoara. 




Aventurierii au făcut o oprire într-un loc încărcat de istorie, Amnaș, un sat săsec unde nu mai trăiește niciun saș . Alin, unul dintre copiii din sat, a fost ghidul nostru în curtea Bisericii Evanghelice unde timpul pare că s-a oprit din loc.



În drum spre Timișoara, ne oprim să simțim răcoarea muntelui într-un loc de legendă: Lacul Cinciș din Hunedoara.


Am ajuns la Cinciș, iar priveliștea asta ne face să spunem din nou: cât de frumoasă-i România! 



Călătorului îi șade bine cu drumul. La povești, în drum spre Timișoara. 


Dar Timișoara se lasă așteptată, echipa Morning ZU a mai făcut o oprire la o cafeluță aventurieră, în Hunedoara. 



Timișoara, sosim!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate