Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 5: CABRON vine cu noi în RadioAventura! În drum spre Oradea, facem o vizită la stadionul UTA, în Arad. Stăm la povești cu oamenii faini din Salonta.

RADIOAVENTURA 2024, Ziua 5:  CABRON vine cu noi în RadioAventura! În drum spre Oradea, facem o vizită la stadionul UTA, în Arad. Stăm la povești cu oamenii faini din Salonta.

Bună dimineața! Azi, Buzdu, Morar, Emma și Tea trezesc toată țara, din Timișoara! 

 
A cincea zi din RadioAventura începe într-un oraș bogat în istorie, clădiri faine și prieteni ZU. Timișoara, hai să ne vedem la o cafea! Îți dăm share location, acum: lângă Tucano Coffee din Iulius Mall. 

Urmărește călătoria LIVE pe radiozu.ro/radioaventura sau pe paginile de YouTube, Facebook, Instagram & TikTok Radio ZU!



 

ZUrpriză: Cabron vine cu noi în RadioAventura!

 
După o zi în care va merge cu Autorulota ZU, Cabron le va arătă la toți ce faină e aventura pe patru roți!



Și acum a venit momentul mult așteptat. Matinalii au primit plicul cu următoarea destinație și în curând pleacă în Orașul Faptelor Bune, în capitala Art Nouveau a României: ORADEA. 


Oradea, așteaptă-ne! Autorulota ZU vine la tine! 


Oradea, venim la tine, dar Timișoara încă ne reține.  Avem chef de joacă, suntem în Piața Operei și punem întrebări de cultură generală timișorenilor. Hai că nu-i greu! 

Următoarea oprire: Arad. Îi împlinim visul lui Cabron de a vizita stadionul UTA din Arad. Am parcat autorulotele și am intrat pe teren, unde am făcut încălzirea pentru marele anunț al anului. După ce Cabron și-a văzut visul împlinit, am pornit către Salonta pentru o pauză de dulce la cofetăria noastră preferată, de lângă primărie. În timp ce aventurierii savurau o înghețată și stăteau la sfat cu oamenii faini din Salonta, Cabron și Emma au făcut un remake al clipului „Nu pot să mai suport” pe străzile orașului, varianta #RadioAventura. Urmărește-l AICI!



Salonta, mulțumim! Oradea, venim!


Ne-am încărcat bateriile la Salonta și am pornit spre Oradea. Ne-am întors la oamenii faini din Orașul Faptelor Bune, unde am fost primiți cu entuziasm, îmbrățișări și zâmbete călduroase.  A fost o seară minunată, Oradea! Ne vedem la matinal, de la ora 07:00,  lângă Teatrul Regina Maria.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate