Live

ZU IS YOU

DE 16 ANI, ROMÂNIA ESTE ZU! FACEM ÎMPREUNĂ A 11-A EDIȚIE FORZA ZU!

 DE 16 ANI, ROMÂNIA ESTE ZU! FACEM ÎMPREUNĂ A 11-A EDIȚIE FORZA ZU!
 

România, pregătește-ți vocea pentru cel mai impresionant eveniment al acestei veri: FORZA ZU!
 

 
Forza ZU, cel mai mare festival al hiturilor românești, continuă istoria cu a 11-a ediție. Pe 31 august, te așteptăm în Baia Mare pe Aeroportul Internațional Maramureș (Tăuții Măgherăuș) să-i asculți LIVE pe cei mai tari artiști români ai momentului.
 
Autorulota ZU din RadioAventura 2024 a ajuns la Baia Mare în această seară, unde echipa Radio ZU a făcut marele anunț: pe 31 august, unim o țară pentru a 11-a oară! De când face radio, Mihai Morar a visat să le dea băimărenilor vestea că Forza ZU va uni România în orașul său natal.

„Am făcut radioul acesta, nu pentru a ne face un studio de radio, ci ca să transformăm România într-un studio de radio. Și asta facem de fiecare data în RadioAventura. Radio ZU nu e despre muzică, nu e despre hituri, nu e despre un număr de ascultători. Este despre fiecare în parte, este despre vibrația străzii, despre jocul copiilor și faptul că la orice vârstă merită să rămâi copil” a declarat Mihai Morar.

Sărbătorim această veste cu #MuzicaAia by DJ Razz și DJ Popoviciu, live din Piața Libertății, Baia Mare. 
 
Fenomenul FORZA ZU a luat naștere în 2011 la Brașov și a continuat în toate orașele mari ale României, cu sute de mii de participanți, făcând din acest show cea mai spectaculoasă „voce” de karaoke din România. 
 
Pe 31 august, toate inimile se unesc într-o singură strigare: FORZA ZU e în MARAMU'!

Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate