Live

ZU IS YOU

Toate momentele din RadioAventura 2022: 14 zile, 3000 de kilometri, 5 DJ-i și mii de oameni ZU

 Toate momentele din RadioAventura 2022: 14 zile, 3000 de kilometri, 5 DJ-i și mii de oameni ZU
Timp de 2 săptămâni, între 19 iunie și 2 iulie, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea, au parcurs 3000 de kilometri cu Autorulota ZU, prin toată România, pentru a aduce radioul aproape de oameni. Asta e #RadioAventura2022! 
 
În cei 3000 de kilometri, cei 5 DJ-i Radio ZU nu au obosit să arate cât de faină-i România! De la grădini și castele, până la petrecerile din parc sau din scara blocului, am rămas surprinși de fiecare colț din România și de fiecare colț de ZU din oameni. 
 
În cele două săptămâni de Morning ZU, ne-a bătut în piept același radio, dar din 10 orașe diferite: Ploiești, Buzău, Bacău, Iași, Suceava, Baia Mare, Deva, Timișoara, Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea.
 
De asemenea, drumul spre fiecare oraș unde DJ-ii Radio ZU au ținut matinalul, ne-a purtat spre aventuri noi, în alte localități, precum Focșani, Cluj, Alba-Iulia. 
 
În ultima seară de #RadioAventura2022, pe 1 iulie, am petrecut cu #MuzicaAia, alături de 1000 de oameni din toată România, la K Tribute, în Brașov. Fiecare moment din aventura noastră s-a împletit cu fiecare hit de la Spike, Andia și DJ Popoviciu. 
 
Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au adus starea naturală ZU, în fiecare oraș, și au fost primiți cu brațele deschise, cu zâmbete, flori, dulciuri, dans, voie bună și tot ceea ce ne face să strigăm din toată inima: „Ce faină-i România!”. Iar DJ Popovociu a avut grijă de energia noastră cu #MuzicaAia, cu cele mai tari hituri mixate, în parc, la sat sau în scara blocului.
 
MultZUmim pentru aceste 2 săptămâni! Sunteți îmbrățișati și purtați în inimile noastre ZU!
 
„MultZUmim pentru toată NEBUNIA! După 14 zile cu #AutorulotaZU prin țară, am petrecut până la 4.00 dimineața cu o gașcă de 1000 de nebuni veniți din toată România. Așa s-a terminat cel mai mare teambuilding cu oameni de radio și ascultători, un roadtrip de 2 săptămâni transmis live de dimineața până … dimineața.”, a transmis Mihai Morar pe pagina lui de Instagram.
 
.Acum hai să facem o călătorie printre amintirile din #RadioAventura2022!
 
Cine a pus o nuntă în drum, acela nu a știut că Radio ZU e o echipă de nebuni. În drumul nostru spre Ploiești am spart o nuntă, cu #MuzicaAia!
 

 

Primul #MorningZU din #RadioAventura2022 a avut loc la Ploiești, unde Rareș ne-a cântat în avanpremieră piesa „Nașpa”. Play! 
 


În a doua zi de RadioAventura, am adus #MuzicaAia în Parcul Crâng din Buzău. buZĂU că ești tare! #MuzicaAia ne-a dat o super stare.



 
Mărășești, Bacău, e locul unde am lăsat o altă amintire din RadioAventura 2. Așa arată #MuzicaAia în spatele blocurilor și în fața oamenilor ZU:

În ziua a cincea, am trezit România cu o horă moldovenească, la ea acasă. #MorningZU #Iași 


 

Am sărbătorit Hramul cel mare la Sucevei și Ziua Iei, în a șasea zi din aventura noastră. Mulțumim, Suceava, oraș fain! 


 

Am terminat prima săptămână de #RadioAventura2 cu #MuzicaAia, la Castel Transilvania, în Baia Mare!



După așa party, am avut parte de cea mai faină primire, acasă la părinții lui Mihai Morar, în Baia Mare. Mulțumim pentru tot, de la voie bună și până la tort!


 
 
Am început a doua săptămână cu o stare de zen, dată de Blumfest - Cluj, cel mai spectaculos festival în lanul de lavandă. MultZUumim pentru primire!



În a noua zi, după 8 ore de drum, am ajuns la Deva! Și nu am ajuns oricum, ci întâmpinați de oamenii ZU! Așa că DJ Popoviciu a scos platanele, să îi întâmpinăm și noi cum se cuvine, cu #MuzicaAia! 


 
În următoarea zi am vizitat împreună Castelul Corvinilor și I Giardini di Zoe, o grădină superbă. 




Apoi, aventura noastră a ajuns la Timișoara, unde am sărbătorit cei 2000 de kilometri parcurși în doar 11 zile. 


 
Tot în a 11-a zi, în drumul spre Târgu Jiu, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au ales drumul cu aventuri, nu cu scurtături. Așa că au dus #AutorulotaZU până la 2145 metri, pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. După tot acest drum lung, am ajuns la Stâna Ștefanu, unde doamna Mărioara ne-a pus pe masă comoara plaiului românesc: balmoș. Ce faină-i România!



 
Târgu Jiu, drumul până la tine a fost cât Infinitul lui Brâncuși, dar când am ajuns „am atins cerul cu mâna” și v-am cuprins cu inimile ZU. Mulțumim! 


 
Să nu uităm de primele poze din Râmnicu Vâlcea, unde am ținut ultimul #MorningZU din #RadioAventura2022. Casă de ZU, Emma și Drăgulin!


 
Și iată-ne la final, cu #MuzicaAia, la Brașov, la K Tribute, unde am adunat 1000 de oameni din toată România. Fiecare moment din #RadioAventura2022 merită sărbătorit cu fiecare hit de la Spike, Andia și DJ Popoviciu și cu amintirile care ne-au rămas. 


 
Sunteți minunați! Ne-ați dat de povestit și de trăit cele mai frumoase lucruri și cele mai puternice stări. Totul a fost ca o vacanță în inimile ZU. Când o repetăm? Stay tuned! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate