Live

ZU IS YOU

RadioAventura2022 | #MuzicaAia, în spatele blocurilor și în fața oamenilor din Bacău: „A fost o zi de povestit nepoților”

RadioAventura2022 | #MuzicaAia, în spatele blocurilor și în fața oamenilor din Bacău: „A fost o zi de povestit nepoților”

RadioAventura nu se termină niciodată, pentru că amintirile cu voi sunt de neuitat. Cum ar fi #MuzicaAia de aseară de la Mărășești, Bacău.


Timp de două săptămâni ne plimbăm cu autorulotele ZU prin toată România, mii de kilometri, pentru a vă întâlni și a aduce radioul aproape de inimile voastre. Suntem recunoscători pentru toate momentele, pe care le-am strâns până acum în această ediție, din Ploiești, Buzău și Bacău.

Și ce ar fi o aventură fără un party? Așa că l-am luat pe DJ Popoviciu cu noi, să ne bucure cu #MuzicaAia, să ne facă să dansăm și să trăim vara ca pe cea mai tare exepriență.

 Aseară, #MuzicaAia din Mărășești – Bacău ne-a dat de trăit multă veselie și de povestit multe peripeții nepoților. Totul a pornit de la un borcan cu ducleață, care din aventură în aventură ne-a trimis pe Strada Garoafei din Mărășești, unde am dat o petrecere cu #MuzicaAia, în spatele blocurilor și în fața oamenilor.

„Ieri a fost o zi de povestit nepoților. Vrem ca fiecare petrecere cu #MuzicaAia să fie specială, diferită. Ieri a fost într-un cartier, mâine poate să fie oriunde.”, a spus Mihai Morar azi la Morning ZU.

„Noi de acum încolo o să facem parte din cartierul lor. O să fim vecinii lor de suflet. Noi am plecat din cartier, dar cartierul nu a plecat din noi.”, a adăugat Drăgulin.


Nicio zi de vară nu trebuie să fie la fel. Suntem mereu în alt loc. Urmărește călătoria pe radiozu.ro/radioaventura. Ajungem la tine cât ai zice „Ce faină-i România!”.

Vezi momentele aici:



#MuzicaAia în spatele blocurilor și în fața oamenilor 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate