Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2022 l-a adus pe Buzdugan în locul copilăriei sale. Autorulota ZU găsește și Radio ZU unește

 RADIOAVENTURA 2022 l-a adus pe Buzdugan în locul copilăriei sale. Autorulota ZU găsește și Radio ZU unește

RadioAventura are darul de a aduna oamenii. Așa că Morar, Emma, Drăgulin și Tea au zis să-i dăruiască lui Buzdugan un moment de reîntâlnire cu locul în care a copilărit: casa bunicilor din Stănița - Neamț. Și dar din dar se face #MuzicaAia la Stănița.

 
În primele zile de RadioAventura am adunat multe amintiri. Și continuăm să dăruim și să primim, pe tot parcursul călătoriei noastre de două săptămâni.
 
În a patra zi, în drumul nostru spre Iași, i-am dăruit lui Daniel Buzdugan o călătorie în timp și l-am adus în locul copilăriei sale. Buzdugan a primit aceste momente cu lacrimi, zâmbete, nostalgie și tot ce poate simți un om când se reîntâlnește cu locul care i-a creat primii ani din viață.
 
Mai mult de atât, Buzdugan și-a reîntâlnit unchiul și mătușa după foarte mulți ani. Au mâncat cireșe, au povestit, s-au îmbrățișat și s-au bucurat de această surpriză.


@radiozuoficial Am ajuns în curtea copilăriei lui Daniel Buzdugan! #radioaventura2022 #radioaventura #radioaventura2 ♬ sunet original - Radio ZU
„Nu știu când au trecut atâția ani. Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors. Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe.”, ne-a spus Daniel Buzdugan, cu multă emoție.
 
După lacrimi, vine #MuzicaAia! Am dat cel mai tare party la Stănița, pentru  a sărbători reîntâlnirea lui Buzdugan cu locul copilăriei sale. Festivalul la bunici s-a întâmplat aici:
 

După atâtea emoții, ne-am gândit că Buzdugan și-ar dori să fie acasă, lângă mama lui, la Iași. Așa că acolo l-am dus! Autorulota ZU găsește și Radio ZU unește. 

„RadioAventura are darul de a aduna și de a împrieteni oamenii”, ne-a transmis Mihai Morar, după aceste experiențe de neuitat.
 
Călătoria continuă! Am început-o pe 19 iunie și până pe 2 iulie ne aventurăm în cea mai tare experiență a verii. Sau a vieții, de ce nu? Urmărește-ne pe radiozu.ro/radioaventura
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate