Live

ZU IS YOU

Morning ZU LIVE din Timișoara: Am ajuns la 2000 de km și la alte mii de inimi ZU!

Morning ZU LIVE din Timișoara: Am ajuns la 2000 de km și la alte mii de inimi ZU!
 Ieri am împlinit 2000 de kilomteri și azi îi sărbătorim în Timișoara!

Când am plecat în RadioAventura, am aproximat că turul nostru prin România va fi de 2000 de km. Dar se pare că avem nevoie de mai mulți. Asta înseamnă că țara noastră-i atât de faină în locuri și oameni, încât a meritat să facem mai multe opriri. De la grădini și până la castele, am fost curioși și captivați de tot ce ne dăruiește plaiul românesc. Mai mult de atât, suntem mândri de voi! Pentru că ne primiți cu brațele și inimile deschise.

Azi, până la ora 10, ne găsim în Piața Unirii din Timișoara. Hai să ne unim și să ne bucurăm de acest #MorningZU în aer liber, aproape de voi! 


Urmărește călătoria pe radiozu.ro/radioaventura


Bună dimineața, Timișoara!

Dansăm, cântăm și ne facem antrenamentul pentru #MuzicaAia de la Brașov, de pe 1 iulie, la K-Tribute. Biletele sunt disponibile aici: bilete.radiozu.ro.

Trezim toată țara, din Timișoara!


Deschidem plicul cu următoarea destinație!



✈ Timișoara, mulțumim! Târgu Jiu, venim!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate