Live

ZU IS YOU

VIDEO| Ultimul matinal din #RadioAventura2022. LIVE în Râmnicu Vâlcea

VIDEO| Ultimul matinal din #RadioAventura2022. LIVE în Râmnicu Vâlcea
Dacă e vineri, e #MuzicaAia! Și dacă e vineri, 1 iulie, e #MuzicaAia de două ori. 

Prima dată petrecem în Râmnicu Vâlcea, în Scuarul Mircea cel Bătrân, la ultimul matinal din #RadioAventura2022. Iar următorul party cu #MuzicaAia e diseară, în Brașov, la K-Tribute, Podu Olt, la ora 20:00. Biletele se pot lua de aici: bilete.radiozu.ro.

DJ Popoviciu are platanele pregătite. Râmnicu Vâlcea, ești ready? 

Bună dimineața!Urmărește RadioAventura aici!E ultimul #MorningZU din #RadioAventura2022! Mulțumim, copii, pentru toate desenele și zâmbetele! Le vom face loc în studioul Radio ZU. Mulțumim, oameni ZU, pentru că faceți parte din aventura noastră!A început #MuzicaAia! Cu ce piesă? Cu „Ti Amo” (U-Gin, Alina Eremia, Domino). Pentru că vă iubim! Aventura ne-a purtat până aici, iar noi vă purtăm în inimile ZU. 

„Asta e piesa care poate să țină 3 minute, 10 minute sau jumătate de oră.”, a spus Vlad Drăgulin live la Morning ZU.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate