Live

ZU IS YOU

VIDEO| #Morning ZU LIVE din Târgu Jiu. Care e următoarea destinație?

VIDEO| #Morning ZU LIVE din Târgu Jiu. Care e următoarea destinație?
Bună dimineața, Târgu Jiu! Cât infinitul lui Brâncuși am făcut până la tine, dar iată-ne aici!

Ieri, în drumul spre Târgu Jiu, am schimbat traseul. Nu am luta-o spre Valea Oltului, am luat-o spre Transalpina. Am ales drumul cel mai lung, dar și cel mai frumos. Am ales să fim diferiți, să nu căutăm scurtături, ci aventuri. Am ales ce ne-ați spus și voi să alegem: provocări noi. Și așa ne-am bucurat de cea mai tare aventură din călătoria noastră!

Hai să ne întâlnim, în Piața Prefecturii, să dăm împreună trezirea!Suntem în ziua a 12-a, asta înseamnă că mâine dăm party la Brașov cu #MuzicaAia. Biletele sunt disponibile aici: bilete.radiozu.ro.

Dar până mâine, avem o zi de colorat împreună cu voi! Mulțumim pentru că vă strângeți în număr atât de mare!Care e următorul oraș în care ajungem?

E ultimul plic pe care îl deschidem în RadioAventura 2022, iar acesta ne trimite către RÂMNICU VÂLCEA! Venim!Urmărește călătoria pe radiozu.ro/radioaventura
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate