Live

ZU IS YOU

AVANPREMIERĂ: Rareș cântă LIVE „Nașpa” în primul matinal din RadioAventura 2022

AVANPREMIERĂ: Rareș cântă LIVE „Nașpa” în primul matinal din RadioAventura 2022
Rareș e câștigătorul primului sezon al reality show-ului One True Singer și primul nostru invitat în RadioAventura 2022.

Surpriza fiecărui matinal din RadioAventura 2022 e destinația zilei următoare. Fiecare zi vine cu un nou oraș. Ieri am aflat destinația pentru azi (Ploiești), iar azi aflăm destinația pentru mâine. O surpriză sunteți și voi, pentru că ne așteptați, vă bucurați, ne urmăriți și sunteți LIVE cu noi în această călătorie.

O altă surpriză vine de la invitații noștri care ne încântă cu momente muzicale de pus pe repeat.

SURPRIZĂ! Rareș a cântat pentru noi în AVANPREMIERĂ piesa „Nașpa”, pe strada din Ploiești care ne-a unit azi.
Piesa are un sound energic și versuri catchy: „Mă simt nașpa. Nu vrei să mă mai vezi și poate d-asta”. Poate de asta o să o auzi și când deschizi TikTok-ul. Rareș are o comunitate mare de fani și acolo.

MultZUmim, Rareș, pentru acest moment! Ploiești, ne bucurăm că ești atât de frumos. Vă îmbrățișăm și lăsăm aici piesa „Nașpa”, cântată în AVANPREMIERĂ la primul matinal din RadioAventura 2022.

Urmărește călătoria pe pagina de Facebook Radio ZU și pe radiozu.ro/radioaventura 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate