Live

ZU IS YOU

#RadioAventura 2, Ziua 4: În drumul spre Iași, ne-am oprit în locul unde a copilărit Buzdugan

#RadioAventura 2, Ziua 4: În drumul spre Iași, ne-am oprit în locul unde a copilărit Buzdugan
Iași, drumurile noastre sigur se vor întâlni azi. Bacău, mulțumim pentru toate amintirile. Avem ce să le povestim nepoților.

Suntem obsoiți, dar recunoscători pentru toate momentele cu voi. 

☑ 14:00 - Suntem tot mai aproape; am ajuns în jud. Neamț. Care e prima oprire?

 ☑ 14:20 - Am decis! Îl ducem pe Daniel Buzdugan în locul în care a copilărit. 

„Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors. Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe.”, ne-a spus Buzdu, cu multă emoție.

Vă așteptăm la Stănița, locul unde a copilărit Daniel Buzdugan. Facem aici #MuzicaAia pe nostalgie? 

 ☑ 15:28 - În mai puțin de 10 minute ajungem la Primăria din Stănița. Asta spune Waze-ul. Dar inima spune că trebuie să facem o oprire în curtea unde a copilărit Daniel Buzdugan. ☑ 15:45 - Am ajuns în casa mătușii lui Daniel Buzdugan. Dor. Lacrimi. Emoție. Povești din copilărie. 

Suntem mai bogați acum. Și nu doar pentru că avem un cireș uriaș în această curte. 

Urmărește călătoria LIVE pe radiozu.ro/radioaventura☑ 17:15 - Am început #MuzicaAia în Stănița! Am adus #MuzicaAia la nuntă, am adus-o în parc, apoi în cartier, iar acum - la sat.

☑ 19:50 - Am ajuns la Iași. Prima oprire: casa mamei lui Buzdugan. Another surprise! :) 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate