Live

ZU IS YOU

VIDEO| Echipa #RadioAventura2022 a dat prima petrecere la pisicină cu #MuzicaAia, în Baia Mare

VIDEO| Echipa #RadioAventura2022 a dat prima petrecere la pisicină cu #MuzicaAia, în Baia Mare

 #MuzicaAia e coloana sonoră pentru RadioAventura 2022.


Timp de două săptămâni ne bucurăm împreună de cele mai faine emisiuni de vară, în RadioAventura. Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea străbat România în călătoria care îi aduce mai aproape de oameni. Și nu sunt singuri! În orice loc ar fi, au cu ei #MuzicaAia, cu cele mai tari hituri mixate de DJ Popoviciu.

Cei 5 DJ-i Radio ZU au adus #MuzicaAia la nuntă (nunta Mirunei și a lui Costin, în Ploiești), în parc (Parcul Crâng - Buzău), în cartier (Strada Garoafei din Mărășești - Bacău) și în satul unde a copilărit Daniel Buzdugan (satul Stănița - Neamț).

După o săptămână plină de peripeții de orice fel, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au zis să aducă #MuzicaAia și la castel! Așa că sâmbăta trecută, pe 25 iunie, echipa RadioAventura 2022 s-a oprit la Castel Transilvania și a dat primul pool party cu #MuzicaAia feat. DJ Popoviciu.

Zeci de petrecăreți au dansat pe hituri diverse, de la „Macarana” și până la „Simply the best”, și s-au bucurat cu DJ-ii Radio ZU de călătoria care străbate România de la Nord la Sud și de la Est la Vest.

Horă la pisicină? De ce nu? Ore întregi, oamenii ZU au făcut hore pe cele mai tari piese de petrecere și au profitat de fiecare moment alături de aventurierii ZU. 

 „Suntem singurul radio care face teambuilding cu ascultătorii.”, a spus Mihai Morar în timpul petrecerii. 

O aventură trebuie să fie palpitantă, așa că în fiecare zi, după matinal, Dj-ii Radio ZU primesc un plic cu destinația următoarei zile. Prin urmare, #MuzicaAia poate să ajungă chiar în orașul tău! Urmărește călătoria LIVE pe radiozu.ro/radioaventura.


#MuzicaAia de la Castel Transilvania s-a transformat într-un album cu poze de neuitat:




Am ajuns!  


Am petrecut! 



Am transformat aventura de la castel în momente de neuitat! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate