Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune, un maraton încheiat cu succes al 3-lea an consecutiv

Orașul Faptelor Bune, un maraton încheiat cu succes al 3-lea an consecutiv
Pentru al 3-lea an consecutiv, 8 DJ-ii Radio ZU aleg să locuiască în săptămâna de dinainte de Crăciun într-o casă de sticlă montată în Piața Universității. 7 zile departe de casă, înscriși într-un maraton al faptelor bune în urma căruia toată lumea iese câștigător. 

„Între 15 și 21 decembrie 2018, pentru Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” domiciliul le va fi căsuța construită pentru ei pe platoul de vizavi de Universitatea din București. Această combinație de studio de radio și apartament va conține toate lucrurile de care cei 8 au nevoie pentru a își duce misiunea la bun sfârșit. Au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună”, scriam acum mai bine de două săptămâni.



Fix așa s-a întâmplat, iar astăzi putem să facem un bilanț preliminar al minunilor înfăptuite în a treia ediție a Orașului Faptelor Bune! După sărbători vom reveni cu informațiile complete. Până atunci, însă, povestim că:

Peste 200 de oameni care au nevoie puși alături de oameni care au de unde. Peste 250 de mii de dolari strânși în urna montată în casa Radio ZU pentru Teolina și Sara. Oameni pentru care acest Crăciun nu a mai fost încă o zi plină de suferința, ci una în care au zâmbit pentru că DA, minunile există.

Orașul Faptelor Bune scrie povești frumoase și este locul din care toată lumea iese pe plus. Punctual vorbind ne amintim de Teolina, fetița diagnosticată cu tetrapareză spastică care datorită îngerilor din Orașul Faptelor Bune va avea șansa să facă recuperare în America. De asemenea, nu uităm de Sara, singurul român născut cu un sindrom care aduce cu sine un complex teribil de boli grave. Salvarea ei este, de asemenea, America. S-au strâns rândurile în Orașul Faptelor Bune, iar Sara are șansa să plece la clinica din Ohio. Ne amintim de Daniela, mămica lui Vlad, o femeie care la 30 de ani a descoperit că are cancer. Nu-și drorește decât o șansă la viață. Are și ea o poveste frumoasă în oraș. Apoi, nu putem să uităm de Marian Lefter, tatăl Cristinei, o copilă de 14 ani care în urma unei operații la inimă a ajuns în stare vegetativă. Tatăl se luptă disperat pentru fiica lui. A fost ajutat anul trecut, oamenii de bine l-au ajutat și anul acesta.

Acestea sunt numai câteva dintre poveștile care și-au găsit ecou în inimile ascultătorilor Radio ZU. Pe toate le-am prezentat pe pagina de Facebook Radio ZU și curând se vor regăsi și pe contul de Youtube al radioului.

Tot acolo ai avut ocazia să urmărești LIVE toate concertele devenite deja tradiție la finalul fiecărei zile din Orașul Faptelor Bune 2018. Cei mai tari artiști ai momentului susțin concerte în această săptămână a minunilor. 

Uite ce s-a întâmplat în fiecare zi, pas cu pas:

 
 
 
 
 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate