Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune: În ZIUA 6 ne-ați demonstrat cât sunteți de puternici

Orașul Faptelor Bune: În ZIUA 6 ne-ați demonstrat cât sunteți de puternici
În ZIUA 6 a fost regal în Orașul Faptelor Bune. Ați ajutat, am contorizat cât ați donat pentru Teolina, am continuat să luptăm împreună pentru Sara, să urcăm acel munte despre care am tot povestit. În plus, ne-am emoționat și atunci când am fost colindați de puștii Alinei Sorescu, dar și de grupul Bravissimo. Finalul zilei, la fel cum ne-am obișnuit.

Artiștii au vizitat Orașul Faptelor Bune și ne-au cântat. Joi i-am avut pe Nicoleta Nucă, Ami, Karmen, Deepcentral, Lidia Buble, Alina Eremia. Hai să revedem!

Mihaela nu are serviciu și crește singură o fetiță de 9 ani. Își dorește să-i ofere fiicei ei un Crăciun de vis, însă posibilitățile financiare pe care le are nu o ajută. Îngerii din Orașul Faptelor Bune au sărit în ajutorul ei.



Eva nu vrea mult. Își dorește doar un scaun de mașină pentru băiatul ei cu nevoi speciale.



Daniela: „A trecut un an... un an de când am aflat că am cancer...”. Daniela a impresionat, Orașul a ajutat!



Alina Sorescu a venit împreună cu cei mici de la școala de muzică. Ne-au colindat, ne-au bucurat.



ZIUA 6 a fost și ziua în care am strigat VICTORIE „PENTRU TEOLINA”. Banii pentru tratamentul ei din America s-au strâns. Sumele sunt:
În Urnă - 27.821$
În conturile Fundației Sensiblu: 42.073$.



Mario (10 ani) și Iris (4 ani) sunt orfani de mamă și au nevoie de ajutorul Îngerilor din Orașul Faptelor Bune. L-au primit.



Colindători, din nou colindători. De această dată i-am avut pe puștii de la Grupul Bravissimo.



Povesteam la început despre Sara și despre muntele pe care trebuie să-l urcăm împreună. Urcușul a continuat și în ZIUA 6 și va continua până sâmbătă atunci când se vor contoriza toți banii din urna de la Universitate.



Care sunt artiștii care au concertat în Igluul montat în Piața Univeristății în ZIUA 6?

Nicoleta Nuca



Deepcentral



AMI



Karmen



Lidia Buble



Alina Eremia

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate