Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2018: Cum a fost ZIUA 5 în Casa Radio ZU?

Orașul Faptelor Bune 2018: Cum a fost ZIUA 5 în Casa Radio ZU?
ZIUA 5 în Orașul Faptelor Bune 2018 s-a scurs cu același val de emoții și Fapte Bune. O altă parte importantă din cazurile înscrise pe platforma Orașul Faptelor Bune 2018 și-au găsit Îngerii în Orașul Faptelor Bune.

În ZIUA 5 i-am cunoscut pe:

„Sunt o mămică singură cu un băiețel de 10 anișori. El își dorește foarte mult o bicicletă BMX și nu îmi pot permite să îi cumpăr una...”



Teolina poate să plece în America. S-au strâns banii pentru ea cu ajutorul vostru și al Fundației Sensiblu.



Povestea fetiței pe care nu au primit-o la serbare pentru ca nu avea ie.



Adrian și Matei din București pun la bătaie bicicleta lor pentru Sara.



Nicu, un bărbat crescut la casa de copii, cere ajutor. Nu-și permite să-i ofere fiului lui un Crăciun magic.



S-a „licitat” ZUper abonamentul la Untold pentru Teolina.



Alexandru, diabetic, are nevoie de o centură care să-l ajute să-și monitorizeze glicemia.



De asemenea, în a 5-a zi în Orașul Faptelor Bune am avut oaspeți. În casa de sticlă Radio ZU a intrat Ilincuța, fetița care anul trecut a avut urnă în Orașul Faptelor Bune și care anul acesta a venit să doneze pentru Teolina și pentru Sara.

Acum trebuie să recunoaștem. Acestea sunt numai o parte dintre cazurile pe care le-am prezentat astăzi. Toată povestea din Orașul Faptelor Bune 2018 poate fi urmărită pe contul de Youtube Radio ZU.

În plus, asemenea programului din fiecare seară, a 5-a zi din Orașul Faptelor Bune 2018 s-a încheiat cu o serie de concerte. I-am avut în Igluul construit în Piața Universității pe Nicole Cherry, Connect R, Vescan, Mira, Elena Gheorghe, Carla's Dreams și Blacklist.









Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate