Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2018. ZIUA 7, jurnalul ultimei zile în casa Radio ZU

Orașul Faptelor Bune 2018. ZIUA 7, jurnalul ultimei zile în casa Radio ZU
ZIUA 7 a marcat ieșirea din casa Radio ZU a celor 8 DJ, după 7 zile în care obiectivul principal pe care l-au avut a fost să aducă alături oameni care au nevoie de oamenii care au de unde. Înainte însă de acest moment, atmosfera din casă a fost aceeași ca și în celelalte 6 zile. Minuni, emoțiile, fapte bune, lacrimi și, la final, muzică. Nu uităm că s-a deschis și urna „PENTRU SARA”, însă donațiile au continuat până sâmbătă, 22 decembrie, la ora 10.00.

Marian Lefter, tatăl Adrianei Cristina, revine în Orașul Faptelor Bune 2018. „Dacă aveți copii, jucați-vă cu ei! E foarte greu când nu mai ai cu cine!”



Familie cu 3 copii care locuiește într-o rulotă în București. Mama are handicap și unul dintre copii are probleme de sănătate. Poveste susținută de Niro Investment Group.



Se deschide urna „PENTRU SARA”



Tradiție: DJ-ii Radio ZU recită „Capra Orașului Faptelor Bune” 2018



Concert Ioana Ignat



Concert ADDA



Concert Lora



DJ-ii Radio ZU ies din casa de sticlă



Concert Alex Velea

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate