Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2018: Ce s-a întâmplat în ZIUA 2?

Orașul Faptelor Bune 2018: Ce s-a întâmplat în ZIUA 2?
După o primă zi în care ne-am acomodat din nou în Orașul Faptelor Bune, acomodare care s-a lăsat cu FAPTE BUNE și colinde din partea Grupului vocal ASCOR, ziua 2 a continuat în același ritm.

În primă fază i-am cunoscut pe Alexia, Dan, Gabriela, Cristina sau Elisabeta. Fiecare cu povestea lui, fiecare cu Îngerii lui din Orașul Faptelor Bune. Ascultă-i aici:











FAPTELE BUNE au fost urmate de MUZICA BUNĂ. Prima serie de concerte din Orașul Faptelor Bune 2018 s-a întâmplat în IGLOU-ul special amenajat lângă casa de sticlă de la Universitate. I-am avut pe scenă pe Liviu Teodorescu, Jean Gavril, Mark Stam, Jo, Valeria Stoica, Shift, Buna seara, prieteni!, Prestige Orchestra.

Iată cum a fost:

















Nu uita! Din 15 până în 21 decembrie, 8 DJ Radio ZU transmit 24/24 LIVE din Orașul Faptelor Bune 2018.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” își doresc să aducă alături cât mai mulți oameni care au nevoie, cu cât mai mulți oameni care au nevoie.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate