Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune: Ridic-o în picioare pe Teolina Eroina!

Orașul Faptelor Bune: Ridic-o în picioare pe Teolina Eroina!
„La nici 4 ani de viață, Teodora - sau Teolina, așa cum o alintă toți cei care o iubesc nespus - muncește în fiecare zi pentru a putea merge”. Așa începe mesajul pe care l-am primit pe platforma Orașul Faptelor Bune.


 
Povestea tristă a Teolinei a început fix în momentul în care a venit pe lume. Complicațiile din timpul nașterii, incorect gestionate de cadrele medicale, au „condamnat-o” pe copila blondă cu părul creț la o viață marcată de un diagnostic cumplit: tetrapareză spastică. Acum nu poate să meargă, iar singura ei șansă este să ajungă la un spital din America. Pentru asta are nevoie de minim 70.000 de dolari.
Pentru Teolina s-a montat o urnă în fața casei din Orașul Faptelor Bune 2018. 
Toți banii strânși în campania „PENTRU TEOLINA” vor ajunge la mama ei prin intermediul Fundației Sensiblu.
 
În plus, îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Teolina. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU TEOLINA”.
 
Conturile Fundației Sensiblu:
RO13 BACX 0000 0000 3080 0008 - LEI
RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 - EUR
 
Orașul Faptelor Bune 2018: Ridic-o în picioare pe Teolina Eroina!
Ascultă povestea completă explicată de mama copilei de 4 ani.
 


David, diagnosticat cu tetrapareză spastică, donează „PENTRU TEOLINA”

UNTOLD și Radio ZU: „Cine dă cel mai mult PENTRU TEOLINA?”
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate