Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2018: Prima zi din cele 7 în care facem împreună MINUNI

Orașul Faptelor Bune 2018: Prima zi din cele 7 în care facem împreună MINUNI
Prima zi din a treia ediție a Orașului Faptelor Bune s-a încheiat. Misiunea celor 8 DJ Radio ZU a fost perfect îndeplinită. După intrarea în casă, pe care TU ai văzut-o LIVE pe contul de Facebook Radio ZU, am început să facem împreună fapte bune.
Mihaela, Alina și Antonie sunt primele povești care și-au găsit răspuns pozitiv din partea îngerilor din Orașul Faptelor Bune 2018.

Află-le poveștile!
 
 
 
 
 
 
Tot în prima seară, Orașul Faptelor Bune a fost colindat de grupul vocal ASCOR care a venit tocmai din Baia Mare special pentru noi.
Nu uita! Din 15 până în 21 decembrie, 8 DJ Radio ZU transmit 24/24 LIVE din Orașul Faptelor Bune 2018
 
Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” își doresc să aducă alături cât mai mulți oameni care au nevoie, cu cât mai mulți oameni care au nevoie. 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate