Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2018: Ce s-a întâmplat în ZIUA 3?

Orașul Faptelor Bune 2018: Ce s-a întâmplat în ZIUA 3?
O nouă zi în Orașul Faptelor Bune 2018, o nouă serie de minuni, emoții și muzică bună.
Nu uităm de campania „PENTRU TEOLINA”. „La nici 4 ani de viață, Teodora - sau Teolina, așa cum o alintă toți cei care o iubesc nespus - muncește în fiecare zi pentru a putea merge”.

Complicațiile din timpul nașterii, incorect gestionate de cadrele medicale, au „condamnat-o” pe copila blondă cu părul creț la o viață marcată de un diagnostic cumplit: tetrapareză spastică. Acum nu poate să meargă, iar singura ei șansă este să ajungă la un spital din America. Pentru asta are nevoie de minim 70.000 de dolari.



Pentru Teolina s-a montat o urnă în fața casei din Orașul Faptelor Bune 2018. Toți banii strânși în campania „PENTRU TEOLINA” vor ajunge la mama ei prin intermediul Fundației Sensiblu.

În plus, îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Teolina. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU TEOLINA”.

Conturile Fundației Sensiblu: RO13 BACX 0000 0000 3080 0008 - LEI / RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 - EUR


„PENTRU TEOLINA” s-au pus în mișcare și organizatorii festivalului de muzică UNTOLD. Bloggerul Otravă, ambasadorul evenimentului, a venit în casa Radio ZU din Orașul Faptelor Bune și a povestit despre campania „Cine dă cel mai mult PENTRU TEOLINA?”

L-am cunoscut apoi pe Tudor. Un băiețel de 5 luni născut prematur. Copilașul are nevoie urgent de o operație la inimă, singura soluția pentru ca el să trăiască în continuare.



Cristian: „Mi-aș dori un calculator sau o bicicletă. Părinții mei au salariul minim și nu-și permit!”. Întreaga poveste aici:



Cea de-a treia seara în Orașul Faptelor Bune a fost încheiată cu o serie de concerte susținute, așa cum am anunțat, în IGLO-ul montat în Piața Universității.













Stai 24/24 LIVE pe Youtube-ul Radio ZU, pe radiozu.ro! Vezi tot ce se întâmplă în Orașul Faptelor Bune 2018.
Vezi să vezi ce s-a întâmplat în casa Radio ZU. Iată aici o serie de fotografii.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate