Live

ZU IS YOU

#OFB2019: 7 zile. 8 DJ-i. Povestea maratonului de fapte bune

#OFB2019: 7 zile. 8 DJ-i. Povestea maratonului de fapte bune
Cea de-a patra ediție a fenomenului #OrasulFaptelorBune a ajuns la final. Ne-ați dat pe spate! Vă iubim! 
 
Ediția Orașul Faptelor Bune 2019 va rămâne în istoria campaniei ca fiind cea care a înregistrat recorduri absolute. Peste 530.000 Euro s-au strâns în campania Orașul Faptelor Bune, de anul acesta.

Fapta bună este moneda de schimb, iar locuitori în Orașul Faptelor Bune au fost cei 8 DJ-i Radio ZU: Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick, Adi Mihăilă, Raluca Ionescu, Emma și Tea Teodorescu și toți oamenii care au simțit să facă bine. 
 
Anul acesta, urna din Casa Radio ZU a fost dedicată gemenelor Ingrid și Maya pe de o parte, și micuței Evelyn, pe de altă parte. Ambele povești având nevoie de sume importante de bani pentru a acoperi cheltuielile necesare tratamentelor efectuate în străinătate.
 
Pentru Ingrid și Maya s-au strâns aproape 50.000 euro în urnă și încă pe atât în conturile fundației Sensiblu și ale părinților, iar pentru micuța Evelyn s-au strâns în urnă peste 140.000 euro, iar în conturile fundației aproape 100.000.
 
În plus, cei 8 DJ-i au intrat în direct, pe radio, cu zeci de persoane aflate în nevoie, pe care Îngerii din #OrasulFaptelorBune i-au ajutat. Suma totală strânsă în urma intervențiilor în direct se ridică la un total de aproape 200.000 euro.
 
Aceste sume vor fi completate de banii care vor mai intra în conturile Fundației Sensiblu, în zilele următoare, dar și de sumele strânse în urnele montate în cele 36 de farmacii Sensiblu din toată țara. pe 13 ianuarie vom comunica toate sumele finale.
 
Dacă ai pierdut ce s-a întâmplat în #OrasulFaptelorBune2019, îți spunem noi:

ZIUA 1

Am simțit susținerea din partea fiecărui ascultător ZU în prima zi a maratonului nostru de împlinit visuri. DJ-ii s-au cazat în Casa Radio ZU, în cadrul Târgului de Crăciun din Oradea, și s-au pus pe transformat dorințe în realitate. 



ZIUA 2

A fost o ZUper zi care a unit oamenii care au nevoie cu oamenii care au de unde! 

Am avut parte și de o ZUper surpriză. Mihai Neșu, un om cu suflet de aur, și-a dorit să facă parte din magia Orașului Faptelor Bune. Fostul fotbalist ne-a vizitat în Casa Radio ZU din cadrul Târgului de Crăciun, Oradea. Mihai Neșu nu a venit cu mâna goală, ci ne-a adus în dar o lecție de viață, de putere, de voință, de altruism. 

Am dat start donațiilor pentru Ingrid și Maya și start concertelor cu cei mai tari artiști.

ZIUA 3

Piața Unirii din cadrul Târgului de Crăciun, Oradea, s-a transformat într-un loc al îngerilor. Ziua 3 în #OrașulFaptelorBune ne-a făcut cunoștință cu un om mic, dar cu o problemă de sănătate imensă. La 3 ani și o lună, Bubulică duce o luptă grea cu viața.

În fața Casei Radio ZU, „Deșteaptă-te române” a fost cântat de cel mai mare grup de colindători.

Seara, faptele bune au completate de muzică bună.
 

ZIUA 4

Am făcut pași pentru copilași, am strâns suma necesară pentru gemenele Ingrid și Maya și, pe final de zi, am deschis o nouă urnă. De această dată, ne-am unit pentru Evelyn!

Pasiunea pe care o are Mihai Morar pentru alergare s-a „tradus” printr-o chemare la urnă în Orașul Faptelor Bune, pe care DJ-ul Radio ZU a numit-o „Hai să facem pași pentru copilași!”. 

DJ-ul Radio ZU a pornit în ZUper cursă alături de pasionații de alergat din Oradea, dar nu înainte ca aceștia să doneze pentru Ingrid și Maya.



ZIUA 5

Am trăit intens fiecare moment din #OrasulFaptelorBune. Obosiți, dar fericiți, așa ne simțeam în a cincea zi. Am luptat pentru viața puștiului cu cei mai frumoși ochi albaștri, dar am avut parte și de un ZUper moment. Ansamblul Folcloric Crișana ne-a oferit un spectacol cum numai în Oradea poți să vezi! 

Ne-am unit pentru Evelyn și am simțit cu tot sufletul poveștile venite din partea oamenilor care au rupt din puținul lor și au dat la schimb celor care aveau nevoie.
 
Vei înțelege mai bine la ce ne referim dacă arunci o privire la acest clip. 
 

ZIUA 6

Am strâns 70.000€  în 2 ore de radio, le-am cunoscut în persoană pe gemenele Ingrid și Maya, pe care am reușit să le salvăm cu ajutorul generoșilor din #OrasulFaptelorBune, și am făcut tot posibilul ca să transformăm cât mai multe visuri în realitate.

Așa a fost a șasea zi pentru noi în Casa Radio ZU din cadrul Târgului de Crăciun Oradea.



ZIUA 7

Datorită vouă, i-am oferit lui Evelyn un mâine senin! Am făcut dedicații pe bani, am pedalat, am dansat, am cântat și am donat pentru Evelyn! Am reușit să-i „cumpărăm timp" puiului de om!
 

Înainte de a ieși din Casa de sticlă, DJ-ii au respectat o ZUper tradiție– Capra Faptelor Bune
 


Misiunea celor 8 DJ a fost îndeplinită. Cu ajutorul vostru, îngeri din #OrasulFaptelorBune, aceștia au transformat zeci de povești triste în unele cu un final fericit.
 
Ați făcut pași pentru Ingrid și Maya, ați dansat, ați pedalat, ați cântat, ați donat pentru Evelyn și v-ați unit mâinile pentru a înlocui lacrimi cu zâmbete.
 
Cei 8 DJ-i au părăsit Casa, dar nu și Orașul Faptelor Bune. Evenimentul-fenomen, Orașul Faptelor Bune, îl  vor păstra în inimă, acum și pentru totdeauna!
 
Vă multZUmim vouă, cei care ați luptat pentru ca alții să poată zâmbi!
Oradea, te iubim! România, îți mulțumim! #NeMaiFacemBine
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate