Live

ZU IS YOU

Ziua 4 în #OrasulFaptelorBune

Ziua 4 în #OrasulFaptelorBune
Ziua 4 în Orașul Faptelor Bune 2019 a început cu același val de emoții și fapte bune.

La prima oră a zilei, Buzdu și Morar au spus Bună dimineața" Andreei din Constanța.

Fata este studentă în anul 3 și are nevoie de un laptop. Andreea primește bursă, iar în weekend-uri este promoter pentru a putea să se întrețină singură. Tatăl ei nu câștigă foarte mulți bani, iar mama Andreei are probleme de sănătate, lucru care o împiedică să lucreze.
 

Sunt tatăl lui Matteo, un băiețel de 3 ani care după mai multe evaluări a fost diagnosticat cu tulburare de spectru autist. În prezent, băiatul merge la o grădiniță de stat și face în particular 2 ore de terapie pe săptămână, dar nu este suficient pentru recuperarea totală. Matteo are nevoie de logopedie și mai multe ședințe pe săptămână de terapie pe care noi nu le putem susține financiar. Moș Crăciun,te rugăm să îl ajuti pe Matteo să se recupereze cât mai repede!", așa sună mesajul pe care Ilie, tatăl lui Matteo l-a trimis pe platforma Orașul Faptelor Bune.
 
Ilie, Moș Crăciun a venit pentru Matteo în #OrasulFaptelorBune, iar dorința ta a prins contur! 
 


Viața nu ne dă ceea ce îi cerem, ci ceea ce ne trebuie, asta este lecția pe care Gabriela ne-a dat-o în această dimineață.

Gabriela este o femeie frumoasă, cu o voce caldă și cu un caracter puternic. Are 29 de ani, visează să ajungă departe și să aibă o viață normală. Din păcate, tânăra a descoperit că suferă de poliatrită în stadiul 3, o afecțiune atât de gravă încât nici nu se mai poate mișca.

Totul a început pe vremea când avea doar 20 ani. Gabriela s-a trezit într-o dimineață și, brusc, nu a mai putut să miște un picior. A început un tratament in China în noiembrie 2017, dar situația financiară îi pune piedici. Gabriela are nevoie de 8000 $ pentru a putea să meargă.

Gabriela, Mafia Faptelor Bune" e cu tine! 
 


În timp ce Îngerii din #OrasulFaptelorBune dau mână de la mână pentru o Românie bună, un grup de colindători a venit să ne colinde!



Vivianne, din Oradea, a venit în vizită în Casa Radio ZU! Fata are 23 de ani și aseară i s-a îndeplinit mofta de face parte din #OFB2019.

Vivianne a lucrat la un radio local, motiv pentru care Flick îi testează vocea de radio și o roagă să facă o prezentare a concertelor din seara asta.
 


Lucian are 42 de ani și este preot. Are grijă de aproximativ 50 de copii din Războieni Cetate, județul Alba și își dorește câteva pachețele cu dulciuri pentru cei mici.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate