Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Cei 8 DJ-i au intrat în Casa Radio ZU. Start maratonului de împlinit visuri!

#OFB2019: Cei 8 DJ-i au intrat în Casa Radio ZU. Start maratonului de împlinit visuri!
Oficial, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” s-au mutat pentru o săptămână în #OrasulFaptelorBune.

„Dragi oameni din Omenia, construim Orașul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piața Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni își dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună.”, este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar.
 
7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, cei 8 DJ-i sunt live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă care este montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun.
 
Dă play să vezi ZUper momentul în care DJ-ii Radio ZU pășesc pentru prima dată în locul care le va fi casă timp de o săptămână!



Tot ce se întâmplă în Orașul Faptelor Bune se va auzi 24 de ore din 24 ON AIR pe frecvențele Radio ZU și va putea fi live pe radiozu.ro - visual radio, pe Youtube Radio ZU și pe ZU TV.
 
Vrei să oferi ajutor sau ai nevoie de un ajutor? Înscrie-te aici: radiozu.ro/orasulfaptelorbune!
 


 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate