Live

ZU IS YOU

Peste 530.000 de euro s-au strâns în campania Orașul Faptelor Bune, ediția 2019

Peste 530.000 de euro s-au strâns în campania Orașul Faptelor Bune, ediția 2019
Peste 530.000 de euro este suma strânsă în cadrul campaniei Radio ZU - Orașul Faptelor Bune, ediția 2019, sumă valabilă pe 21.12, la ora 18.00. Anul acesta urna din Casa Radio ZU a fost dedicată gemenelor Ingrid și Maya pe de o parte, și micuței Evelyn, pe de altă parte. Ambele povești având nevoie de sume importante de bani pentru a acoperi cheltuielile necesare tratamentelor efectuate în străinătate.

Pentru Ingrid și Maya s-au strâns aproape 50.000 euro în urnă și încă pe atât în conturile fundației Sensiblu și ale părinților, iar pentru micuța Evelyn s-au strâns în urnă peste 140.000 euro, iar în conturile fundației aproape 100.000.

„La ediția asta ne-ați dat pe spate! Sunteți minunați, vă iubim!”

Pe lângă cei trei copii pentru care s-au deschis urne în Casa Radio ZU, montată în Târgul de Crăciun Oradea, cei 8 DJ-i (Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick Domnul Rimă, Adi Mihăilă "The Hitman", Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Raluca Benavides) au intrat în direct, pe radio, cu zeci de persoane aflate în nevoie, pe care oameni cu inimă mare din întreaga Românie i-au ajutat. Suma totală strânsă în urma intervențiilor în direct se ridică la un total de aproape 200.000 euro.

Aceste sume vor fi completate de banii care vor mai intra în conturile Fundației Sensiblu, în zilele următoare, dar și de sumele strânse în urnele montate în cele 36 de farmacii Sensiblu din toată țara. pe 13 ianuarie vom comunica toate sumele finale.
 
Orașul Faptelor Bune 2019 a fost ediția recordurilor

„Dacă ar fi să regret ceva acum este că nu am palme la inimă ca să pot să vă aplaud de fiecare dată când respir!”. 

Cu siguranță ediția Orașul Faptelor Bune 2019 va rămâne în istoria campaniei ca fiind cea care a înregistrat recorduri absolute. Povestea micuței Evelyn, spre exemplu, vine cu primul - 140.000 de euro strânși în urna montată în casa Radio ZU bate recordul de anul trecut, 73.000 de euro pentru Sara. 

De asemenea, povestea Biancăi pentru care Îngerii din Orașul Faptelor Bune s-au mobilizat și în doar două ore de emisie live cu Buzdu, Morar, Popescu și Flick au reușit să strângă 70.000 de euro, suma de care tânăra juristă are nevoie pentru operația programată în Statele Unite ale Americii.

„Hai să facem pași pentru copilași”, acțiunea propusă de Mihai Morar celor care împart aceeași pasiune cu el, alergatul, a adus un nou record. Peste 100 de oameni i s-au alăturat DJ-ului Radio ZU în cei 9 km de alergare prin Oradea, iar „biletul” de înscriere a fost donația în urna gemenelor Ingrid și Maya. În plus, donațiile acestei acțiuni au fost completate de cea făcută de un Înger din Orașul Faptelor Bune care pentru fiecare participant la alergare a donat 1 euro pe kilometru, aproximativ 800 de euro per total. 

Asemenea anilor trecuți, fiecare zi de fapte bune s-a încheiat cu câte un show de excepție susținut de ZUper artiștii momentului. În cele 7 zile, pe scena din Orașul Faptelor Bune au urcat: Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Tarziu, Jo, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla's Dreams, Irina Rimes și Lora.

DJ Mori și party-urile de noapte din Orașul Faptelor Bune au ținut piața Unirii din Oradea plină până aproape de răsăritul soarelui

În fiecare seara, în inima Târgului de Crăciun din Oradea, în jurul Casei Radio ZU din Orașul Faptelor Bune, s-au strâns în medie 30.000 de oameni. Audiența fizică a fost completată de cea virtuală. Mii de români i-au privit și ascultat pe cei 8 DJ-i Radio ZU în acțiune pe conturile de Facebook, Youtube și Instagram ale Radio ZU, dar și pe site-ul Radio ZU. Au donat și s-au distrat! Radio ZU a devenit radioul NR. 1 din România, cu cele mai multe like-uri pe Facebook, chiar în prima zi de Orașul Faptelor Bune!

„Bucuria de a da este mult mai mare decât bucuria de a primi!”

Fapta bună este moneda de schimb, iar locuitori în Orașul Faptelor Bune sunt cei 8 DJ-i Radio ZU: Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick, Adi Mihăilă, Raluca Ionescu, Emma și Tea Teodorescu și toți oamenii care simt să facă bine. 

„Sperăm ca din Oradea toată energia asta, toată avalanșa asta de fapte bune să se ducă spre toată țara. Să învățăm să fim buni nu o săptămână, ci 365 de zile pe an”. 

Mulțumim, Oradea! 
Mulțumim, România!
Vă iubim și vă simțim!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate