Live

ZU IS YOU

#OFB2019: I-ați oferit lui Evelyn un mâine senin!

#OFB2019: I-ați oferit lui Evelyn un mâine senin!
„De curând, fetița noastră Evelyn, de 1 an si 9 luni, a fost diagnosticată cu tumoare atipică rabdoidă/teratoidă, grad IV OMS. Fiind o tumoare rară și foarte agresivă, timpul e important. A fost operată pentru a i se îndepărta tumoarea, dar localizarea ei pe nervul trigemen si dimensiunile ar fi implicat foarte mari riscuri, așa că s-a tăiat din tumoare doar pentru biopsie. Am început prima cura de chimioterapie, deoarece starea ei de sănătate nu a fost favorabilă. Pentru continuarea tratamentului, ni s-a recomandat să mergem la o clinică în Germania, deoarece aici șansele ei de supraviețuire, cu tehnologia existentă, sunt mici, așa suna mesajul pe care mama micuței ni l-a trimis pe platforma Orașul FaptelorBune.
 
Acum, datorită vouă, Îngeri din Orașul Faptelor Bune, Evelyn primește o nouă șansă de la viață! Am reușit să-i cumpărăm timp" puiului de om!
 
Am făcut dedicații pe bani, am pedalat, am dansat, am cântat și am donat pentru Evelyn!
 

Bani strânși pentru Evelyn:

Urnă montată în fața Casei Radio ZU - 143,765.51 euro 

Conturile Fundației Sensiblu – 97,520.29 euro

Total: 241,285.80 euro


Pe 13 ianuarie 2020, vom comunica suma finală.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate