Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Ziua 5 – Ne unim pentru Evelyn!

#OFB2019: Ziua 5 – Ne unim pentru Evelyn!
Aseară s-a lăsat cu ZUper party în Casa Radio ZU. Cei 8 DJ-i au făcut dedicații pe bani pentru a strânge cât mai repede suma de bani pentru Evelyn.
 


Însă, la prima oră a dimineții, ne activăm rapid și ne apucăm de împlinit visuri. E timpul să scriem o nouă filă din povestea #OrasulFaptelorBune 2019!
 
Prima poveste de astăzi este cea a Teodorei, studentă la Istorie și Tehnologia Informației. Teodora își dorește un laptop  performant pentru programare.
 

Soția pădurarului ucis în Maramureș reușește să ne facă #pieleadegăină. Femeia are 28 de ani și este mamă a trei fetițe. Pădurarul a fost anunțat că se fură lemne din pădure, s-a dus la fața locului și a fost împușcat de mafia lemnului. 
Mia, soția pădurarului, are un singur vis. Femeia își dorește o casă în care să locuiască cu cei 3 copii ai săi. Mia are o poveste de viață care n-are cum să nu te emoționeze și să nu-ți ridice semne de întrebare. Copilul ei, în vârstă de 5 ani suferă atât de mult, încât are deja fire albe de păr. Fetița urmează un tratament psihologic.

Mia, văduva pădurarului, abia își mai găsește cuvintele. Durerea din sufletul ei o simțim și în #OrasulFaptelorBune.

Aseară, fetița mi-a cerut periuța de dinți a tăticului ei ca să doarmă cu ea", ne mărturisește Mia.
 

Stăm de vorbă cu Mirela, mămica gemenelor Ingrid și Maya pentru care îngerii din #OrasulFaptelorBune au pus mână de la mână și au strâns banii pentru tratamentul din America. Împreună cu voi am făcut peste 100.000 de pași pentru Ingrid și Maya! O lecție de suflet pe care am învățat-o de la Oradea!

Gemenele vor ajunge în #OrasulFaptelorBune în semn de mulțumire față de oamenii care le-au ajutat să facă pași în noua lor poveste.
 

Mama micuței Evelyn este în direct la Radio ZU. Flavia primește, în sfârșit, o veste bună pentru Evelyn – Îngerii din #OrasulFaptelorBune 2019 luptă pentru fetiță.

Pentru Evelyn s-a montat o urnă în fața Casei Radio ZU din Orașul Faptelor Bune! 

Până la ora asta, în conturile Fundației Sensiblu au intrat 11.238 de lei, iar urna din #OrasulFaptelorBune este plină.

Flavia, să păstrezi flacăra sus pentru Evelyn! Hai, pornim din nou lanțul faptelor bune! 
 

Pe fir o avem pe Licsandra din Danemarca.

În copilărie, femeia a fost înfiată de niște oameni cu sufletul mare. Dar viața i-a pus la încercare. Licsandra și părinții ei au pierdut casa în care locuiau în Iași, au construit alta cu posibilități puține, însă a plecat în Danemarca pentru a duce un trai mai bun și a le oferi o viață ușoară celor care au crescut-o. Părinții au nevoie de o centrală termică. În prezent, aceștia se încălzesc cu resouri.
 


Într-o eră a tehnologiei, în #OrasulFaptelorBune a ajuns o scrisoare scrisă de Maria. Femeia ne povestește despre Elena, o mamă care nu vrea să moară înainte ca fiul ei să reușească să-și achite toate datoriile.
Elena și băiatul ei, Alex, locuiesc în subsolul unui bloc. 




ZUper moment emoționant! Iulia, în vârstă de 25 de ani, vrea să-i mulțumească mamei sale pentru tot ce i-a oferit. Cum ar spune Delia, mulțumesc, iubită mamă! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate