Live

MORNING ZU

#MuzicaAia de la ZU. Urmărește episodul 26!

Nu există nicio zi în izolare fără #MuzicaAia în difuzoare. În plină pandemie de COVID 19, #MuzicaAia de la ZU este o adevărată terapie. 

Pentru prima dată în istoria #MorningZU, Buzdu, Emma și Morar au făcut Paștele la radio.
La Radio ZU a fost stare de urgență de #MuzicaAia. Peste 15.000 de oameni au scris istorie pe pagina de Facebook Radio ZU. În a doua zi de Paște, în casele românilor, #MuzicaAia s-a auzit tare în difuzoare.

De asemenea, Buzdu, Morar și Emma au organizat cea mai mare petrecere de 1 mai din istoria radioului.
Peste 20.000 de oameni au urmărit în timp real transmisiunea live de pe contul de Facebook Radio ZU care a avut un impact cumulat de 2.000.000 de oameni. Mai mult decât atât, s-au înregistrat peste 15.000 de share-uri.

Mâine seară, 14 mai, începând cu ora 23:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma dau cea mai tare petrecere on air din România. 
Radio ZU iese din starea de urgență cu o ZUper petrecere cu #MuzicaAia. 

Până atunci, însă, rămâi în #StareaDeBine cu încă o ediție de #MuzicaAia de la ZU.

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate