Live

MORNING ZU

#MuzicaAia chill în #MorningZU

Timp de două luni nu a existat nicio zi în izolare fără #MuzicaAia în difuzoare. DJ Mori, DJ Bogdan Popoviciu, DJ Razz, MC Buzdu și Emma, dansatoarea șefă, au avut grijă să aducă #StareaDeBine în casa ta.

În noaptea în care România a ieșit din starea de urgență provocată de Coronavirus, Radio ZU a dat cea mai mare petrecere on din România. Buzdu, Morar și Emma au fost gazdele celui mai tare party cu #MuzicaAia dintre toate pe care le-am făcut până acum.

Însă matinalii noștri continua să dea #MuzicaAia tare în difuzoare în fiecare dimineață. În vreme de Coronavirus, Forza ZU a devenit Forza Romania.

Astăzi, în #MorningZU, DJ Mori a fost la butoane cu un ZUper playlist. Dacă ai ratat momentul, dă play și ia-ți porția aia de energie.


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate