Live

ZU IS YOU

„Revelionul Relaxării” la Radio ZU: Pe 14 mai, de la ora 23:00, suntem gata să ieșim împreună din starea de urgență

 „Revelionul Relaxării” la Radio ZU: Pe 14 mai, de la ora 23:00, suntem gata să ieșim împreună din starea de urgență
Pe 14 mai, începând cu ora 23:00, Radio ZU iese din starea de urgență cu o ZUper petrecere cu #MuzicaAia. 

Ascutătorii ZU au avut la dispoziție 24 de ore să decidă dacă vor ca Buzdu, Morar și Emma să organizeze „Revelion Relaxării”, live din studioul Radio ZU. 
 
„Ați avut de votat între a face un Revelion sau a ne băga la somn. Miile voastre de voturi au arătat că mâine seară trebuie ne mai adunăm o dată întru Forza România. Mâine seară, la ora 23.00, o să ne vedem unii cu alții pe pagina oficială de Facebook Radio ZU, pe contul de Youtube Radio ZU și pe radiozu/live - platformă visual radio. De asemenea, „Revelionul Relaxării” cu tot cu #MuzicaAia se va auzi live pe Radio ZU și pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play)”, a anunțat Mihai Morar în Morning ZU.
 


„Nu s-a terminat năpasta, dar împreună trecem și peste asta!”

Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma te invită să-ți pui pijamelele de party și să te conectezi pe ZOOM. Vei avea la dispoziție un link de acces la „Revelionul Relaxării”, mai exact un bilet de intrare la petrecerea cu #MuzicaAia de la ZU.

DJ Mori va fi la butoane, alături de oamenii lui, DJ Bogdan Popoviciu și DJ Razz.

Mihai Morar: „Am intrat împreună în starea de urgență, împreună vom ieși din ea”

Au rămas mai puțin de 48 de ore până când se încheie Starea de Urgență. Suntem gata să fim tot împreună.

Pe 14 mai, ora 23.00, live pe toate platformele Radio ZU (pagina oficială de Facebook Radio ZU, contul de Youtube Radio ZU, Visual Radio, frecvența ZU și aplicația Radio ZU, disponibilă în AppStore și Google Play).
 
„Dă imnul tare din izolare!”
 
Pe 25 martie 2020, la ora 12:00, în momentul în care România a intrat în carantină generală, ZUper ascultătorii din izolare au dat imnul țării tare.

„Dă imnul tare din izolare! La 12.00, pe ZU, trecem în carantină totală cântând Imnul României în cor!", a fost mesajul pe care Mihai Morar l-a transmis în #MorningZU. 
 
În doar câteva minute de la îndemnul lui Mihai Morar, Forza ZU a devenit Forza România. 
 
Aproximativ 29.000 de români live pe Facebook-ul Radio ZU, zeci de vedete autohtone pe Instagram-ul Radio ZU și alte sute de mii de oameni pe frecveța ZU s-au unit într-o simțire și au strigat cât au putut de tare „Forza România”.

 


Te așteptăm la ZUper Revelionul Relaxării! Hai să scriem o filă de istorie împreună! 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate