Live

ZU IS YOU

#MuzicaAia: Ediția specială de Paște a doborât recordul de urmăritori pe Facebook

#MuzicaAia: Ediția specială de Paște a doborât recordul de urmăritori pe Facebook
„Luni, de la 7.00 la 10.00, la Radio ZU o să asculți multă #MuzicaAia live. În a doua zi de Paște suntem în direct pe radio!”, a declarat Mihai Morar.
 
Propunerea venită din partea matinalilor noștri a „trecut” în urma unui referendum la care au fost invitați ZUper ascultătorii. Aceștia au promis că #MuzicaAia se va auzi în casele a peste 15.000 de români.

Pentru prima dată în istoria #MorningZU, Buzdu, Emma și Morar au făcut Paștele la radio.

„Suntem aici ca să ne facem drumul acesta prin greu mult mai ușor. Mulțumim că ați fost alături de noi. Noi v-am simțit, sper că ne-ați simțit și voi pe noi!’, le-a spus Mihai Morar ascultătorilor în ziua în care România a intrat în starea de urgență.
 
Dj Mori la butoane, Buzdu cu textele și Emma cu mișcările

S-au ținut de cuvânt, iar astăzi, la Radio ZU a fost stare de urgență de #MuzicaAia. Peste 15.000 de oameni au scris istorie pe pagina de Facebook Radio ZU. În casele românilor, #MuzicaAia s-a auzit tare în difuzoare. Vă multZUmim! 

În plină pandemie de COVID-19, muzica lui DJ Mori e terapie:

 

Toate episoadele de #MuzicaAia pot fi ascultate pe contul de YouTube Radio ZU!
 
 
PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate