Live

MORNING ZU

#MuzicaAia la Morning ZU, feat. DJ Bogdan Popoviciu. Urmărește episodul 23!

Morar și Buzdugan ți-au promis că vor face câte o nouă repriză de „Muzica Aia” în fiecare zi în care România este în stare de urgență. Acesta este felul băieților de la ZU de a transmite către tine starea de bine.

Cel mai nou episod din #MuzicaAia este aici și îl poți urmări de câte ori vrei. DJ Bogdan Popoviciu e la platane, Morar și Buzdu la microfoane, iar Emma, așa cum îi stă bine, e cu mișcările de dans. Play!PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate