Live

ZU IS YOU

#MuzicaAia: Record de prezență la petrecerea de 1 mai

#MuzicaAia: Record de prezență la petrecerea de 1 mai
Buzdu, Morar și Emma au organizat astăzi cea mai mare petrecere de 1 mai din istoria radioului.

La ora 09.00, DJ-ii Morning ZU au intrat în direct pe Facebook și Instagram cu ZUper ascultătorii. Invitat special, DJ Popoviciu care a pregătit playlistul cu #MuzicaAia, coloana sonoră a ZUper petrecerii. 
 
„Suntem pregătiți cu toate forțele, cu Forza ZU și cu Forza România, să începem cea mai tare petrecere cu #MuzicaAia. O facem astăzi, de 1 mai, în deplină siguranță. Este pentru prima dată când ecranul de live este împărțit în patru. Buzdu, Morar, Emma și Popoviciu. Asta-i pătrimea care vă dă petrecerea de 1 mai”, a spus Mihai Morar înainte de a apăsa start #MuzicaAia.
 
Ce a urmat a făcut istorie. Peste 20.000 de oameni au urmărit în timp real transmisiunea live de pe contul de Facebook Radio ZU care a avut un impact cumulat de 2.000.000 de oameni. Mai mult decât atât, cumulat s-au înregistrat peste 15.000 de share-uri. În plus, pentru prima dată în istoria Radio ZU, semnalul emisiei a fost transmis LIVE, simultam, pe conturile de Facebook și Instagram ale Radio ZU.

A  fost cod roșu de dans, distracție și voie bună din foișorul lui DJ Bogdan Popoviciu.
 
 

„Vă mulțumim frumos! Nu avem cuvinte pentru ce ați făcut astăzi, la cea mai mare petrecere ever de 1 mai. Aceasta a fost Ediția Record, Ediția Monstru de #MuzicaAia. Mulțumim, DJ Popoviciu!”, a declarat Mihai Morar în încheierea ediției speciale. 
 
Ediția specială de #MuzicaAia continuă așadar seria deja devenită cunoscută. Fiecare episod de #MuzicaAia poate fi urmărit pe contul de Youtube Radio ZU

PS: HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate