Live

ZU IS YOU

Ce-și dorește Lidia Buble în backstage la Forza ZU 2023: „Mie dacă îmi aduci zacuscă, m-ai uns pe suflet”

Ce-și dorește Lidia Buble în backstage la Forza ZU 2023: „Mie dacă îmi aduci zacuscă,  m-ai uns pe suflet”

Cu două zile înainte de a urca pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești, Lidia Buble a venit la #MatinalulDeVară de la ZU. Popescu și Cuza au avut grijă să o pregătească pentru FORZA ZU 2023 cu jocuri, întrebări și alte provocări.

 
Pe 9 septembrie, vei putea cânta alături de Lidia Buble în Piața Sfatului din Brașov la FORZA ZU. Înainte de marele eveniment, artista și-a făcut antrenamentul în matinal cu simpaticii noștri DJ-i, Popescu și Cuza. Nu este pentru prima oară când Lidia va cânta la Forza ZU. Artista a fost prezentă și la alte ediții, unde a avut ocazia de a cânta în fața a zeci de mii de oameni. Tot azi, Lidia a fost provocată să joace „Cântă cuvântul”, unde l-a avut ca adversar pe Cuza. Uite cum s-a descurcat artista: 
 

Mai mult de atât, artista a vorbit despre lucrurile pe care și le dorește în backstage la Forza ZU. 




Lidia Buble te așteaptă la Forza ZU 2023, pe 9 septembrie la Brașov. La ora 15:00 începem cu un warm-up, cu Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Razz, iar la ora 16:00 dăm startul celui mai mare festival al hiturilor românești. Vezi AICI lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2023. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate