Live

ZU IS YOU

Morning ZU este singurul matinal de radio din România cu peste 1 milion de ascultători zilnic

Morning ZU este singurul matinal de radio din România cu peste 1 milion de ascultători zilnic

Morning ZU este matinalul cu cei mai mulți ascultători din România.Și pr1mul. Peste 1 milion de ascultători de radio se trezesc zilnic cu Morning ZU în difuzoare.

 
Conform rezultatelor celui mai recent Studiu de Audienţă Radio*, Morning ZU, realizat de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan și Vlad Drăgulin, este cel mai ascultat matinal de radio la nivelul publicului comercial, atât în București, cât și în Urban și Național.
 
Astfel, în București, Morning ZU este lider absolut de audiență cu 81.500 ascultători unici, cu o creștere de +11% față de vara 2022 și +19% față de valul anterior din 2023. 14.9% din total sferturi de oră ascultate pe București (18-49 ani) îi revin matinalului Morning ZU, cu +6% mai mult raportat la vara 2022.
 
În urban, Morning ZU este lider cu 471.200 ascultători unici.  La nivelul publicului comercial din urban, matinalul de la ZU este lider cu o cotă de piață de 16.6%. Și la nivel național, public comercial, Morning ZU este lider cu 777.000 ascultători unici și o cotă de piață de 16.5%.
 
Din 11 septembrie, revine #MorningZU - singurul matinal din România cu peste 1 milion de ascultători zilnic. Un alt mod de a spune „Te iubesc”: 1.025.700 de români se trezesc cu Buzdu și Morar în fiecare zi, de la 7.00 la 10.00.
 
Și noi vă iubim și vă multZUmim! Mereu împreună. Mereu ZU. Din prima zi. 
 

Radio ZU este cel mai ascultat post de radio privat din România. Forza ZU este adevărata forță!

 
Voi sunteți Forza ZU! Ne vedem pe 09.09, în Piața Sfatului din Brașov, ca să vă mulțumim pentru că simțiți și trăiți ZU!

Sâmbătă, în orașul de sub Tâmpa, o dăm tare în difuzoare să se audă în toată țara că ZU + Oamenii ZU = Puterea lui Împreună! 
 

Ora la care începe Forza ZU 2023 și lista completă a artiștilor. Ne vedem pe 9 septembrie la Brașov!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate