Live

ZU IS YOU

EMMA, Drăgulin, Dj Popoviciu și DJ Razz fac încălzirea pentru Forza ZU 2023

EMMA, Drăgulin, Dj Popoviciu și DJ Razz fac încălzirea pentru Forza ZU 2023

FORZA ZU 2023 e aici! Se vede, se simte și după 12 ani s-a întors acolo unde a început, în Piața Sfatului din Brașov. Am dat startul celui mai mare festival al hiturilor românești cu un ZUper warm-up: Emma și Drăgulin la microfoane, iar DJ Popoviciu și DJ Razz la platane. 



Cei mai tari artiști din România sunt nerăbdători să urce pe scena celui mai mare concert al începutului de toamnă. Emma și Drăgulin întrețin atmosfera pe mixul special oferit de DJ Razz și DJ Popoviciu. Asta-i încălzirea pentru evenimentul-fenomen al toamnei, FORZA ZU. După 16.00, suntem pregătiți să scriem istorie. Cântăm și ne bucurăm pentru toți anii în care Forza ZU a așteptat să-și îmbrățișeze fanii. Poți să vezi tot momentul AICI.



Pe scenă vor urca: Carla's Dreams, Delia, Andra, Loredana, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Mario Fresh, Irina Rimes, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Misha Miller, Theo Rose, ASIA.  

Dacă nu ești deja în Piața Sfatului, vino chiar acum să cânți și să dansezi alături de artiștii tăi preferați! Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului. Dacă nu ai cum să iei parte la Forza ZU în Brașov, atunci poți urmări show-ul în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.

 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate