Live

ZU IS YOU

Tot ce trebuie să știi despre Forza ZU 2023

Tot ce trebuie să știi despre Forza ZU 2023

Îți lăsăm aici toate informațiile necesare despre Forza ZU 2023:      



1. Forza ZU se întâmplă sâmbătă, 9 septembrie 2023, în Piața Sfatului din Brașov.  

2. Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului. Accesul este permis publicului începând cu ora 14:00.  

3. Verifică harta Forza ZU 2023* ca să te poți orienta mai ușor la fața locului. Identifică localizarea ambulanțelor și a punctelor de prim ajutor, a zonei toaletelor, în caz că vei avea nevoie.  

4. Permitem accesul oamenilor de orice vârstă. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult care să își asume responsabilitatea pentru minor pe toata durata desfășurării evenimentului.  

5. Accesul persoanelor cu dizabilități: Există o zonă delimitată pentru persoanele cu dizabilități, poziționată în proximitatea clădirii Turnul Sfatului. Accesul către aceasta se face prin culoarul amenajat din dreptul trecerii de pietoni de pe strada Mureșenilor, de lângă Turnul Sfatului. Verifică harta pentru a putea identifica acest perimetru și felul în care se poate ajunge la el. Li se permite accesul persoanelor cu dizabilități doar alături de un însoțitor. Personalul de pază și voluntarii vor fi acolo pentru a vă ghida.  

6. Este permis: accesul cu aparate foto și camere de filmat. De asemenea, ai voie să vii cu mâncare, atâta timp cât nu este pusă într-un recipient dur. Deci poți să iei un sandviș cu tine dacă vrei. Îți amintim, însă, că în Piața Sfatului există nenumărate locații foarte bine cotate, de unde îți vei putea achiziționa preparate delicioase pe toată durata desfășurării evenimentului.    

7. Nu este permis: accesul cu animale de companie, bagaje voluminoase, ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri etc.) și umbrele (poți folosi o pelerină de ploaie). Recomandăm să nu vii cu materiale sau obiecte ce pot fi folosite drept obiecte de aruncat (de ex.: brichete, brelocuri cu multe chei etc.)  

8. Paza la fața locului este asigurată și te rugăm să te adresezi personalului pe durata evenimentului, dacă apar situații care necesită intervenția lor.  

9. Show-ul începe la ora 15:00 cu un ZUper Warm-Up de care se vor ocupa Emma de la ZU, Vlad Drăgulin, DJ Popoviciu și DJ Razz.  

10. Forza ZU începe la ora 16:00. Pe scenă vor urca: Carla's Dreams, Delia, Andra, Loredana, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Mario Fresh, Irina Rimes, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Misha Miller, Theo Rose, ASIA.  

11. Dacă nu ai cum să iei parte la Forza ZU în Brașov, atunci poți urmări show-ul în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.

12. Te încurajăm să surprinzi în imagini experiența ta la Forza ZU și să le postezi pe conturile tale de social media, chiar credem că te vor bucura aceste amintiri peste ani. Când postezi, poți să folosești hashtag-urile #FORZAZU, #FORZAZU2023 și #RADIOZU. Pe Instagram si TikTok ne găsești cu @radiozuoficial. În felul acesta, ne vom bucura și noi împreună cu tine și ne va face plăcere să aflăm și noi cum se vede evenimentul nostru prin ochii tăi.  

13. Este foarte important să știi următoarele informații despre ce restricții de trafic vor exista pe perioada evenimentului:  

Trei străzi devin pietonale:    

- Strada Eroilor, între Star și Modarom (va fi închisă din 6 septembrie, ora 22:00);
- Strada Mureșenilor, unde vor circula doar pietonii, autobuzele RATBV și mașinile de intervenție (închisă din 9 septembrie, după ora 16:00);

Pe 9 septembrie, începând cu ora 15:00, se extinde orarul de funționare al autobuzelor de pe liniile 1, 2, 2B, 4, 5, 6, 16, 17, 28, 31, 34, 36, 41, care vor circula până după terminarea evenimentului.

Tot de la ora 15:00, liniile 50 si 52 vor circula pe Str. Mureșenilor nu numai către Șchei, ci și pe sensul de coborâre din Șchei (spre Centrul Civic). Autobuzele acestor linii nu vor mai opri în stațiile Bălcescu și Star. Va fi înființată o stație temporară în dreptul Hotelului Capitol – Modarom.  

De asemenea, vor fi amenajate temporar benzi dedicate pentru autobuze în zona centrală a orașului, respectiv Bd. Iuliu Maniu – Str. 13 Decembrie (Onix – Ceasul Rău) – Bd. Eroilor – Bd. 15 Noiembrie (giratoriu AFI).  

Istoria continuă cu a zecea ediție de Forza ZU, la Brașov, pe 9 septembrie! Pe 9.09, toate inimile ZU se unesc într-o singură strigare: Forza ZU!    

*HARTA FORZA ZU 2023


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate