Live

ZU IS YOU

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Pentru ce sau cine ai sacrificat ceva?

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Pentru ce sau cine ai sacrificat ceva?

Noua temă de discuție din Zona de Confort e despre sacrificiu.

 
Nu este vorba despre sacrificiile pe care l-au făcut părinții pentru noi (temă abordată într-o ediție anterioară), ci despre sacrificiile pe care le-am făcut noi pentru cineva sau pentru ceva ce noi am considerat mai important. 
 
Tu, măi publicule, pentru ce sau pentru cine ai sacrificat ceva? Dacă întrebarea lui Vlad Drăgulin îți dă de gândit, ascultă emisiunea de miercuri și lasă-ne răspsul tău în zona de comentarii. 

Înainte de a da play clipului de mai jos, vrem să îți dăm o veste: Vlad Drăgulin a sacrificat Zona de Confort pentru un proiect personal. Timp de două luni, Zona de Confort va lua o pauză pentru că meseria de actor a lui Vlad are prioritate în această perioadă. Până ce Vlad va reveni la microfoane, nu uita să petreci timp în Zona de Confort și să asculți emisiunile pe care le-ai ratat sau să le reasculți pe cele care ți-au plăcut. Enjoy!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate