Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 4: Morning ZU LIVE din Timișoara. Următoarea destinație este...

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 4: Morning ZU LIVE din Timișoara. Următoarea destinație este...

Bună dimineața! Trezim toată țara, din Timișoara!


Azi, până în ora 10, ne găsim în parcarea Lidl (Simion Bărnuțiu), în Timișoara. E a patra zi de RadioAventura și deja ne-am umplut bagajale cu multe amintiri, cum ar fi Valeruț Festival sau Muzica Aia de la Cetate.

Până aflăm unde îi poartă călătoria, azi, pe Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea, știm că vineri, 14 iulie, ne dăm întâlnire în Piața Sfatului din Brașov, la ora 20:00, unde vom face ANUNȚUL ANULUI.



 
Împreună cu timișorenii am ales și Piesa Monstru a Verii. Pentru a treia zi, consecutiv, Andia și 3 Sud Est sunt „Inseparabili” de Piesa Monstru a Verii 2023. „Inseparabili” câșigă și azi! Inseparabili suntem noi, în RadioAventura, împreună cu voi!

La final de matinal, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au primit plicul cu destinația surpriză. Prin urmare, azi plecăm spre SATU MARE.

Timișoara, mulțumim! Satu Mare, venim!



Satu Mare, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate