Live

ZU IS YOU

Ziua 2 | #RadioAventura3: Muzica Aia feat. DJ Popoviciu, la Alba Iulia

Ziua 2 | #RadioAventura3:  Muzica Aia feat. DJ Popoviciu, la Alba Iulia

Ziua a doua din #RadioAventura3 s-a terminat cu #MuzicaAia feat. DJ Popoviciu, la Cetatea Alba Iulia. Cu mic, cu mare, oamenii din Alba Iulia au venit la Mira Summer Club să petreacă alături de echipa Morning ZU.
 

 
Muzica Aia nu e doar un mix, e o stare care are puterea de a ne aduce aproape unii de alții. Aseară, cei 5 DJ-i, Buzdu, Emma, Morar, Tea și Drăgulin, împreună cu oamenii din Alba Iulia au dat un party la Mira Summer Club de la Cetate. Pe mixul special oferit de DJ Popoviciu, am făcut Marea Unire de oameni ZU de la Alba Iulia.
 
Astăzi, realizatorii celui mai ascultat matinal din orașele României, vor pleca spre o nouă destinație. Diseară, se vor întâlni cu oamenii din Timișoara la un nou party cu #MuzicaAia. Stay tuned!


RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RadioAventura.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate