Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: MIRA și VESCAN au cântat în premieră, la Morning ZU, noua lor piesă - „Alo, alo”

LIVE la ZU: MIRA și VESCAN au cântat în premieră, la Morning ZU, noua lor piesă - „Alo, alo”

Alo, alo! Îți era dor de vocea lor? După 4 ani de la ultima lor colaborare, Mira și Vescan au cântat azi, la Morning ZU, live și în premieră, noua lor piesă – „Alo, alo”.


Ultima dată când Mira și Vescan au cântat împreună live la ZU a fost în 2019, la Forza ZU, când au colaborat prima dată, pentru piesa „Ce-o fi, o fi”. După pauza de 4 ani, anul acesta colaborează din nou. Și tot după 4 ani, Forza ZU revine cu a zecea ediție.

Vara aceasta, cei doi artiști revin cu o nouă colaborare care se numește „Alo, alo”. De data aceasta, mesajul piesei este despre partea funny de la începutul unei relații și nu despre finalul ei, așa cum se întâmpla în piesa „Ce-o fi, o fi”.

„Alo, alo” e o piesă de iubire, dar fără suferință și dor, ci cu povești amuzante la receptor.

„Prima noastră colaborare a fost serioasă, acum am zis să schimbăm foaia.”, le-a spus Vescan matinalilor.  

„Am zis să o dăm pe caterincă, să vedem și partea amuzantă din iubire. Se vorbește prea mult despre suferință, în piesele din playlist-urile din România. Asta e cultura noastră.”, a continuat Mira.


E penultima cântare din acest sezon de #MorningZU, așa că nu rata acest moment. Alo, alo! Îți era dor de vocea lor? Ascultă-i aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate