Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Mori, acasă la Valeruț din Abrud

RADIOAVENTURA 2023: Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Mori, acasă la Valeruț din Abrud

Marți, echipa Morning ZU a plecat din Alba Iulia spre următoarea destinație din #RadioAventura3. În drum spre Timișoara, DJ-ii ZU au pus-o de-o petrecere cu #MuzicaAia în fața stadionului din Abrud (Strada Republicii) și în fața a zeci de oameni ZU.
 

 
Cum au ajuns aventurierii de la ZU la Abrud? Ei bine, e o poveste interesantă. De dimineață, Buzdu, Emma, Morar, Tea și Drăgulin au transmis matinalul în fața Primăriei din Alba Iulia. Acolo au primit o vizită surpriză de la Valeruț de pe TikTok, care a venit direct din Abrud pentru a se întâlni cu echipa Morning ZU.

După ce au aflat care va fi următoarea destinație, DJ-ii l-au dus pe Valeruț acasă cu Autorulota ZU, în Abrud, unde au dat un party pe mix-ul oferit de DJ Popoviciu împreună cu DJ Mori. Oamenii din Abrud au încins o horă de zile mari în fața casei lui Valeruț. A fost cea mai tare petrecere din Țara Moților, de povestit nepoților. 



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate