Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Alba Iulia, mulțumim! Timișoara, suntem aici! Ne vedem la matinal, de la ora 7:00

RADIOAVENTURA 2023: Alba Iulia, mulțumim! Timișoara, suntem aici! Ne vedem la matinal, de la ora 7:00

Alba Iulia, mulțumim! Timișoara, venim! Prima oprire: Abrud, locul unde dăm party cu Muzica Aia.


Azi, la matinal, am primit o vizită surpriză de la Valeruț, băiatul celebru pe TikTok pentru videoclipurile lui amuzante. Acesta a venit cu autobuzul în Alba Iulia, locul unde s-a ținut azi matinalul, pentru a se întâlni cu echipa RadioAventura. Și pleacă acasă cu Autorulota ZU, alături de Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea.

E pentru prima oară în RadioAventura când oferim unui ascultător Radio ZU experiența de a merge cu Autorulota ZU, chiar în dreapta șoferului, chiar în locul lui Buzdugan. Îl luăm pe Valeruț în emisiunea Morning ZU?

Care e următoarea oprire?

În seara asta, dăm petrecere cu Muzica Aia în Abrud, orașul lui Valeruț. Facem VALERUȚ FESTIVAL, acasă la Valeruț, în Abrud, pe strada Republicii. 

În drumul nostru spre party, ne-am oprit la locul de muncă al mamei lui Valeruț, pe care am învoit-o de la treabă și am luat-o cu noi în autorulotă, pentru a veni la VALERUȚ FESTIVAL. Când familia ZU se întâlnește cu familia lui Valeruț, ies povești de neuitat, în RadioAventura!



3, 2, 1! Să înceapă petrecerea cu Muzica Aia, acasă la Valeruț! DJ Popoviciu e la datorie cu cele mai tari hituri. Play & Dance!



 După petrecerea de la Valeruț, din Abrud, gașca de aventurieri s-a oprit la Hodinarium, o oază de liniște în munții Apuseni. Sau mai bine spus – ApuZENi.



Continuăm călătoria spre Timișoara, orașul unde DJ-ii ZU vor face mâine matinalul, de la ora 7:00, în parcarea LIDL (Simion Bărnuțiu). Al treilea #MorningZU din turul României cu cele două autorulote. 

Update: Echipa RadioAventura a ajuns în Timișoara! Ne vedem dimineață, de la 7:00! Până atunci, sunteți îmbrățișați! :)




Timișoara, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate